stadsstranden_banner

Funbeach (Panheel)

stadsstranden

Funbeach is het leukste dagstrand van Limburg. betekent genieten van een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken. Fun Beach Event & Leisurepark is door de ANWB uitgeroepen tot één van de beste binnenstranden van Nederland en als eerste strand van Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag.

Activiteiten bij Funbeach

Bij Funbeach kun je heerlijk genieten. Spreid je handdoek uit op het zand of de op ligweide en geniet in alle rust van de zon. Neem een verfrissende duik, ga de uitdaging aangaan op het Aquapark of speel met vrienden een sportief partijtje beachvolley. FunbeachNog niet genoeg waterpret beleefd?

Fun Beach Fountain

Funbeach Fountain is een hightech fontein waarin de allernieuwste technieken zijn verwerkt. FunbeachZo wordt Europa’s hoogste fontein in de avonduren fraai uitgelicht door acht superkrachtige LED-lampen; de meest krachtige die momenteel verkrijgbaar zijn.

Fun Harbour

Bij Fun Harbour zijn leuke vaartuigen te huur.

Loop over het water in een Aquaroller, peddel op een supplank of dobber relaxed rond in een kano. Voor de jongste badgasten is er een ondiep gedeelte, voor de veiligheid gemarkeerd door een drijflijn. Buiten de lijnen biedt de grote plas voldoende ruimte aan fanatieke zwemmers.

Fun Harbour maakt daarnaast de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki of met Italiaanse twist en getopt met zongedroogde tomaten en verse basilicum. Daarnaast zijn hier smoothies, drankjes, ijsjes en strandartikelen te koop.

Beach House

Bij Beach House verkopen Ze de lekkerste puntzakken frites en snacks. Daarnaast kun je hier terecht voor drankjes en ijsjes.

Plage Nord

Bij Plage Nord eet je de lekkerste Turkse pizza’s en vers belegde broodjes! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.

Wakers Lounge

in om op het terras een hapje te eten? Dan kun je terecht bij Strandpaviljoen Wakers Lounge.Funbeach

Beachclub Degreez

Vóór, tijdens of na je activiteiten kun je heerlijk eten en drinkenbij Beachclub Degreez, de stijlvolle beachclub met panoramaview over het water, Beachclub degreezof op een van de andere horecapunten aan het strand.

Beachclub Zero Degreez

Beachclub Zero Degreez. Van oktober tot en met maart wordt de beachclub in een stijlvol winterjasje gestoken en bepalen dwarrelende sneeuwvlokken, knisperende haardvuren, knusse schapenvachten en flikkerende lichtjes het beeld.

Details

Adres:
Fun Beach Event & Leisurepark
Velkenskamp 1
6097 NN Panheel
T 0475 – 579 085
E info@funbeach.nl

Website:
https://www.funbeach.nl

Entree
Voor kinderen tot 4 jaar gratis
Volwassenen €7,50 per dag (na 16.00 €5,00)

Route
Het kan voorkomen dat het navigatiesysteem de straat ‘Velkenskamp’ niet zal herkennen. In dit geval kun je ‘Thornerweg’ ingeven. Vanaf de hoger gelegen Thornerweg zie je het park van Fun Beach Event & Leisurepark direct liggen.

Parkeren
Parkeren bij Fun Beach Event & Leisurepark is gratis. Net als het stallen van fiets, hiervoor is voldoende ruimte op en nabij het park aanwezig.

Menu:
Zie website

Seizoen:
(Delen) hele jaar open. Kijk op de website.

Openingstijden:
Vanaf 9.00-

Twitter:
@funbeachpanheel

Facebook:
https://www.facebook.com/funbeach.thebeach/

Instagram:
https://www.instagram.com/funbeachpanheel

Bekijk ook:
Limburg

Tags: , , , , , , , , , , , , ,