Wie zijn wij?

Marc is de oprichter vanĀ  Stadsstranden.nl. Marc: 'Ik wil je wel iets vertellen over het ontstaan van deze site. Een weekend lekker naar het strand op een zonnige dag is echt mijn manier om te ontspannen.Marc Stadsstranden Soms is de kust echter niet in de buurt. De opkomst van urban beachclubs en stadsstranden boodt echter de mogelijkheid om op meer plekken te genieten van het echte beachgevoel.

Maar waar waren deze locaties dan te vinden?

Ik kwam er al gauw achter dat er geen duidelijk overzicht was van deze plekken Dat heeft mij toen doen besluiten om stadsstranden.nl op te richten in 2017. Naast stadsstranden breidde ik de site in de loop van de tijd verder uit met strandtenten langs de kust en loungeplekken en themarestaurants.

De opkomst van foodhallen was in 2018 een nieuwe aanvulling aan de site. Er komen constant nieuwe plekken bij en er gaan ook soms locaties dicht. Dat maakt stadsstranden een overzicht welke constant in beweging. Het overzicht is nooit compleet dus neem contact op als er een locatie ontbreekt. Ik zie jullie graag bij een van de locaties om eens kennis te maken'

Neem contact op via:

webmaster@stadsstranden.nl
https://twitter.com/stadsstranden
https://www.facebook.com/stadsstranden/
https://www.instagram.com/stadsstranden/

 

 

Bewaren