stadsstranden_banner

Beachclub Bloomingdale (Gesloten)

Marc

Beachclub Bloomingdale is helaas in 2023 afgebrand. Wellicht wordt het opnieuw opgebouwd.

Door de jaren heen heeft Bloomingdale de ideale balans gevonden tussen lounge, diner, cocktailbar, muziek en entertainment aan zee. Geheel opgetrokken uit massief hardhout met een jaarlijks wisselende styling heeft de uitstraling, architectuur, internationale keuken en service sindsdien van Bloomingdale één van de meest gewilde en toonaangevende strandbestemmingen gemaakt.

7 dagen per week is Beachclub Bloomingdale open voor ontbijt, lunch en diner. Verder is Bloomingdale de ideale locatie voor privé- en zakelijke evenementen.

Wegdromen bij Beachclub Bloomingdale

Sluit je ogen na het lezen van deze alinea. Je ligt geheel ontspannen, je rug ondersteund door knalblauwe kussens en je voeten spelend met het zand. In de verte klinken zwoele house tunes. Naast je hoor je iemand een fles rosé bestellen, waarna je dorstig met je hand naar rechts reikt om van je eigen glas te nippen. Dorstig, omdat de zon jouw lichaam verhit. Je komt overeind en voelt hoe de verfrissende zeebries je kippenvel geeft. Glimlachend schuif jij je zonnebril terug en laat jij je weer achterover vallen op je stoel… the perfect Summer state of mind beleef je  in Beachclub Bloomingdale!

bloomingdale bloemendaal

Bloomingdale facetten

Een onvergetelijke dag aan het strand gaat hand in hand met de vele luxe facetten die Bloomingdale beach te bieden heeft. Wel lekker van de service en gezelligheid van Bloomingdale genieten, maar toch net even buiten de drukte van het paviljoen te blijven? Met een grote glimlach bruinbakken in de zon, terwijl je de beste view over zee en strand hebt? Dan kies je voor een van de VIP BEACH bedden op het luxe VIP deck.Beachclub Bloomingdale
Tenslotte biedt Beachclub Bloomingdale  in totaal 40 luxe betaalde VIP ligbedden, waarbij je kan kiezen uit drie verschillende type loungebedden. Kijk voor details op de website.

Details

Adres:
Zeeweg 94
Haarlem
BloomingdaleBeach
023 573 7580

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart- Oktober

Openingstijden:
9.00-

Website:
http://www.bloomingdalebeach.com/

Twitter:
https://twitter.com/Bloomingdale

Facebook:
https://www.facebook.com/BloomingdaleBeach/

Instagram:
https://www.instagram.com/bloomingdalebeach/

Bekijk ook:
Bloemendaal

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,