stadsstranden_banner

Beachclub Buiten (Scheveningen)

Marc

Beachclub Buiten ligt op het mooiste stukje strand van Scheveningen, aan het einde van het Zwarte Pad. Bij Beachclub Buiten is de sfeer ontspannen en gezellig. Strand zoals strand hoort te zijn! Kom lekker chillen op een van de loungeplekken, of kom voor een heerlijke lunch of diner, alles onder genot van relaxte muziek.

Door z’n ligging is Buiten minder toeristisch dan de beachclubs aan de boulevard. De sfeer is ontspannen en gezellig, met een inrichting die gekenmerkt wordt door steigerhouten meubelen, kleurige kussens en veel loungeplekken om te relaxen met fijne muziek op de achtergrond. Bovendien is er bij Buiten iedere maand een feest met livemuziek en op mooie zondagen draait er een dj op het terras.

Het Scheveningse strand is verdeeld in verschillende stukken. Aan het eind van het Zwarte Pad (het noorderstrand), ver weg van de auto’s en het lawaai van de boulevard staat Strandpaviljoen Buiten. Er heerst een fijne no-nonsense sfeer, waarbij allerlei mensen zich lekker voelen: van gezinnen en jongeren tot yuppen en creatieve hippies. In Buiten is vrijwel alles huisgemaakt en waar mogelijk werken ze met biologische en fairtrade producten.
beachclub buiten stadsstranden.nl

Buiten eten

Beachclub Buiten presenteert haar uitgebreide kaart met een ruime keuze uit gezond, lekker en waar mogelijk biologisch eten. Van ontbijt tot lunch, van heerlijke tapas en borrelhappen tot diner en desserts, check het menu! Je kunt altijd bij ons terecht, 7 dagen per week weer of geen weer. Buiten is altijd open!

Daarnaast is er bij Buiten iedere maand een feest met Live muziek en op de mooie zondagen kun je bij ons een DJ of live bandje op het terras vinden.

Check de agenda om te zien wat er speelt! Tot snel bij Buiten!

Adres:
Zwarte Pad 67
2586 JL – Den Haag
Scheveningen
070-3586467

Menu:
Menukaart

Seizoen:

Openingstijden:
Weer of geen weer iedere dag,
7 dagen in de week open
vanaf 09.00 uur

Website:
http://www.ganaarbuiten.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Strandpaviljoen-Buiten-137225739629329/

Instagram:

Bekijk ook:
Scheveningen

Bewaren

Tags: , , , ,