stadsstranden_banner

Beachclub Sunrise – Aquabest (Best)

Marc
Beachclub Sunrise is een beachclub in Best vlakbij Eindhoven. Gelegen aan het water van Aquabest is er volop mogelijkheid om te ontspannen en mogelijkheid voor watersportactiviteiten.
Club Sunrise ontvangt je graag weer om samen te genieten van de zonnestralen en het heerlijke food van ons nieuwe pop-up food concept “The Beach Food Club”. Kom genieten van het heerlijke, verse eten terwijl je van het uitzicht op het meer geniet.
The Beach Foodclub is als een mini foodhal, met diverse concepten op één menu kaart. Of je nu zin hebt in burgers, aziatisch eten of mexicaans. Het is allemaal mogelijk bij The Beach Food Club van Sunrise.
Beachclub Sunrise is daarnaast een unieke locatie voor feesten, bruiloften en zakelijke evenementen aan het water van Aquabest. Met drie zalen, een drijvend Ponton en de Buddha Lounge, die geheel in stijl zijn ingericht, vind je bij Sunrise altijd een schitterende locatie die ervoor zorgt dat je event een ware belevenis wordt.

Beachclub Sunrise zalen

Beachclub Sunrise heeft drie zalen, geheel in stijl beachclub sunriseingericht. De grootste zaal is Sunrise waar 150 tot 450 personen kunnen worden ontvangen. Zaal Sunrise heeft een schitterend uitzicht over het water. In Zaal Sunset waant u zich in oosterse sferen, deze zaal is geschikt voor maximaal 150 personen. Deze locatie is ideaal voor een bijeenkomst of feestje. Kies voor Zaal Bruisend; Het terras, met uitzicht over het water en het witte interieur stralen een betoverende sfeer uit. Beachclub Sunrise beschikt ook over sfeervolle buitenlocaties die perfect geschikt zijn voor een borrel, bedrijfsuitje of huwelijksceremonie. De Buddha Lounge en het Ponton zijn ideaal voor kleinere, intiemere feestjes en zijn bovendien geheel overdekt. Op deze locaties behoort ook een barbecue tot de mogelijkheden!

Recreatie bij Beachclub Sunrise

Luieren op een prachtig zandstrand of samen met de kinderen een sprookjesachtig zandkasteel bouwen en daarna lekker pootje baden of een frisse duik nemen in het heldere schone water? Zonaanbidders kiezen uit zandstrandjes of het zachte gras van de ligweiden. Het kan allemaal op het strandpark van Recreatiepark Aquabest; het gastvrije zwem- en strandparadijs voor jong en oud aan de A2 bij Best.

Familiepark DippieDoe, het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland! Er zijn binnen en buiten meer dan 25 spetterende attracties voor alle kinderen tot en met 13 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of de speelhaven. Bij Familiepark DippieDoe beleef je een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten!

Waterskiën of wakeboarden

Cablepark Aquabest biedt als enige in Nederland naast de 4-Mast Cableskibaan een training aan op een 2-Mast Cableskitrainer met dezelfde start als de 4-mast Cableskibaan. En dit geheel als service zonder extra kosten! De training wordt exact op jou afgestemd en daarom mag je het beste resultaat verwachten. Ideaal voor een kidsparty voor de allerkleinsten vanaf 6 jaar en voor een optimale instructie van het wakeboarden. De 2-Mast Cableskitrainer is geopend in het weekend en op afspraak.

Voordat je het water op gaat, bekijk je eerst ’n instructiefilmpje en bij de startplaats word je persoonlijk door onze instructeur begeleid. Binnen een half uurtje heb je de grondbeginselen van het waterskiën al onder de knie. Het wakeboarden, de natte variant van het snowboarden, vraagt om iets meer motoriek. Kun je al snowboarden of skateboarden dan pak je het razend snel op. Kijk ook naar onze 3 uurs Wakeboardclinic met 100% garantie.

Jaarlijks organiseert de organisatie First Vision op Aquabest verschillende festivals. Festivals die u hier elk jaar terugziet zijn o.a. Lakedance, Winter Park, Salsa Breeze Festival en Masquerade Midnight.

beachclub sunrise

Details

Adres:
Ekkersweijer 3,
5681 RZ Best
Tel: 31499-370349
info@beachclubsunrise.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
April – Oktober

Openingstijden:
10.00-

Website:
http://www.beachclubsunrise.nl/

Twitter:
https://twitter.com/bc_sunrise

Facebook:
https://www.facebook.com/beachclubsunrise

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubsunrise/

Bekijk ook:
Brabant

Bewaren

Tags: , , , , , , ,