stadsstranden_banner

Beachclub Watergoed (Valburg)

Marc

Bij Beachclub Watergoed in Valburg in Gelderland kan je chillen én actief bezig zijn. Watergoed heeft dagelijks een aantal activiteiten gepland. Evenementenlocatie Watergoed is uniek, stoer en ongepolijst, centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. De locatie is landelijk gelegen maar toch goed bereikbaar via de A50 en A15. Watergoed biedt uiteenlopende mogelijkheden om ieder evenement tot een geslaagde dag te maken.

Er zijn verschillende zalen, van klein tot groot, die indien gewenst aaneengesloten kunnen worden. Beeldbepalend zijn de monumentale gebouwen die het hele jaar door gezelschappen herbergen, zoals de authentieke boerderij, de ruige kapschuur en het knusse bakhuis. Een authentieke en sfeervolle ambiance met toch alle luxe en AV-technieken van nu. Watergoed is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Omnivents is het avontuurlijke evenementenbureau dat Beachclub Watergoed als thuisbasis heeft. Zij stellen stoere, actieve en sportieve evenementen op maat samen waarbij zij streven naar het overtreffen van verwachtingen. Maar ook externe partijen zijn van harte welkom om hun gasten hier te ontvangen.

Eten bij Beachclub Watergoed

Laat je verrassen door dit geheel nieuwe dinerconcept! Bij Beachclub Watergoed staat eten delen met je tafelgenoten centraal en dit allemaal in een informele sfeer. Op zonnige dagen is ook het grote terras aan het water geopend. De heerlijkste gerechten komen voorbij … om je vingers bij af te likken!

beachclub watergoed

Kom in Beachclub Watergoed genieten van de vele aantrekkelijk gerechten die op de nieuwe menukaart staan.
U kunt bij Beachclub Watergoed terecht voor zowel een kop koffie met lekkers, een gezellige borrel met vrienden, smakelijk familiediner en vele andere gelegenheden.
Vanuit het restaurant en vanaf het terras kunt je genieten van het prachtige uitzicht over het water.

Activiteiten bij Watergoed

Naast zonnen, zwemmen en chillen is er veel meer te doen op Strandclub Watergoed. We hebben verschillende activiteiten zoals: verschillende watersporten, quadrijden en klimmen in ons klimpark.

Let op: in de wintermaanden (vanaf november) kun je alleen quadrijden. In oktober is het klimpark nog geopend, maar het kan behoorlijk koud zijn. Van de sportmiddelen kan je gebruik maken, mits deze beschikbaar zijn! Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de quads in gebruik zijn voor een (groot) evenement.

watergoed
Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de activiteiten kan je Watergoed altijd bellen op het nummer: 0488 410 222.

Parkeren doe je op de bewaakte parkeerplaats. Per auto geldt een tarief van €5,-.
Als gast parkeer je gratis

Details

Adres:
Tielsestraat 129
6675 AC Valburg
0488 410 222
info@watergoed.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:

Openingstijden:
Dagelijks geopend 10.00-

Website:
https://watergoed.nl/
Twitter:
https://twitter.com/watergoed
Facebook:
https://www.facebook.com/watergoed/
Instagram:
https://www.instagram.com/watergoed/

Bekijk ook:
Gelderland

 

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,