stadsstranden_banner

Watergoed

Marc

Beachclub Watergoed is alleen op reservering geopend en is niet langer een beachclub, maar een evenementenlocatie. Denk jubileumvieringen, denk (bedrijf-)festivals, denk bruiloft, alles is mogelijk.
Evenementenlocatie Watergoed is uniek, stoer en ongepolijst, centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. De locatie is landelijk gelegen maar toch goed bereikbaar via de A50 en A15. Watergoed biedt uiteenlopende mogelijkheden om ieder evenement tot een geslaagde dag te maken.

Er zijn verschillende zalen, van klein tot groot, die indien gewenst aaneengesloten kunnen worden door middel van prachtige tenten. Beeldbepalend zijn de monumentale gebouwen die het hele jaar door gezelschappen herbergen, zoals de authentieke Boerderij, de ruige Kapschuur en de karakteristieke Jachtkamer. Een authentieke en sfeervolle ambiance met toch alle luxe en AV-technieken van nu.

Omnivents is het avontuurlijke evenementenbureau gevestigd op Watergoed. Zij stellen stoere, actieve en sportieve evenementen op maat samen waarbij zij streven naar het overtreffen van verwachtingen. Maar ook externe partijen zijn van harte welkom om hun gasten hier te ontvangen.

Eten bij Watergoed

Bij Watergoed ligt de sleutel tot een geslaagd evenement in de combinatie van gezelligheid en uitstekend eten en drinken.
Hun eigen keuken en cateringdienst, aangedreven door een team van ervaren vakmensen, staat klaar om van ieder evenement een onvergetelijke culinaire ervaring te maken.
Of het nu gaat om een intiem samenzijn of een grootschalig festival, Watergoed zorgt ervoor dat elk aspect van de catering met uiterste zorg en kwaliteit wordt verzorgd.

Activiteiten bij Watergoed

Naast zonnen, zwemmen en chillen is er veel meer te doen op Watergoed. Er zijn talloze verschillende activiteiten zoals: verschillende watersporten, quadrijden, 4x4rijden, boogschieten en nog veel meer!

Contact

Interesse in het boeken van één van de ruimtes van Watergoed of wil je een activiteit doen? Bel dan naar: 0488 410 222.
Parkeren doe je op de bewaakte parkeerplaats. Per auto geldt een tarief van €6,-.
Als gast parkeer je gratis

Bekijk ook:
Gelderland

 

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,