stadsstranden_banner

Beachclub Woodstock 69 (Bloemendaal)

Marc

Beachclub Woodstock 69 is een plek als geen ander. Deels beach/nightclub, deels een podium voor aspirant en gevestigde artiesten gemengd met het gevoel van je huiskamer en een relaxte atmosfeer. Bij Woodstock69 kun je dansen tot sluitingstijd, genieten van de heerlijke keuken of bij het kampvuur dat elke avond aangaat wegdromen of het nu regent of helder is.

Het ene moment geniet je van de zon, en het andere moment ontstaat er een geweldige party en je weet niet wat je overkomt. Of je nu jong bent of oud, verveling staat niet op het menu bij Beachclub Woodstock 69.

Geschiedenis Beachclub Woodstock69

Beachclub Woodstock 69 is vanaf 1992 snel gegroeid van een intieme hangout naar een strandpaviljoen dat 2000 mensen kan voorzien. En het heeft zijn identiteit behouden, een plaats waar ieder zichzelf kan zijn.

Beachclub Woodstock 69 stadsstrand 3

Geluid

Qua geluid is Woodstock69 een begrip. De PA installatie doet de meeste DJ’s watertanden en op het zand is een groot podium met optimaal geluid. Er is ruimte voor DJ sets, Live bands en grote en kleine artiesten en op een rustige dag lokaal talent of zelfs cabaret.

Weekend bij Beachclub Woodstock 69

De weekenden zijn meestal gereserveerd voor grote feesten met live DJ sets gedraaid voor het publiek. Underground house, disco en techno is eerste keus. Door de week is het meer laid back met voornamelijk andere muziek dan house. Vaak vind je de eigenaar Steef Molenaar achter de draaitafel die je meeneemt in een muziektrip rond de wereld. Door de jaren heen hebben veel bekende DJ’s bij woodstock gedraaid.

Beachclub Stadsstrand Woodstock 69 -3

Woodstock is dan ook een begrip geworden in de beachclub community in Nederland. Het is dan ook niet ongewoon om mensen van uit de hele wereld te ontmoeten die speciaal zijn gekomen om dat speciale Woodstock69 gevoel te ervaren. Dus bezoek deze toplocatie een keer om het te ervaren. Woodstock69 is een gevoel dat je moet ervaren!

Details

Adres:
Zeeweg 94
Bloemendaal
@woodstock69nl
06 21939705

Menu:
Menukaart

Openingstijden:
9.00-

Seizoen:
31 maart – oktober

Website:
http://woodstock69.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/woodstock69nl/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/289119532/

Bekijk ook:
Bloemendaal

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , ,