stadsstranden_banner

Fun Valley (Eijsden)

Marc

Fun Valley is een aantrekkelijk park van 230.000 m2 voorzien van de beste faciliteiten en meest uiteenlopende en sensationele activiteiten. Het park kenmerkt zich door de unieke locatie met een schilderachttig uitzicht op slechts enkele kilometers van Maastricht. Gecombineerd met uistekende horecagelegenheden en vriendelijk personeel ervaart men het echte vakantiegevoel tijdens een dagje uit. Door talloze mogelijkheden aan arrangementen is Fun Valley tevens de ideale locatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, teambuilding, familie-dag, bruiloft en elk ander event.

Ervaar het echte vakantiegevoel als je uit onze jaren 80 vliegveldterminal, die Cubaans aandoet, naar buiten stapt. Je bent zojuist aangekomen op je vakantiebestemming, je ruikt de zomerse lucht al en ziet vrolijke mensen die de dag van hun leven hebben.

Activiteiten bij Fun Valley

Bij Fun Valley ervaar je elke dag als een echt vakantiedag! Wat gaan we doen vandaag?
Lekker genieten van de zon op het zandstrand of de ruime ligweide. Zwemmen kan in het frisse bronwater in een uitwas van de Maas. Hebben jullie van al dat relaxen zin gekregen om iets actiefs te doen? Maak dan eens een ritje op gratis beschikbare waterfietsen, stand up paddle, of bungeetrampoline. Bij slecht weer kan het zijn dat er aangepaste openingstijden zijn, informeer hiervoor bij de kassa.

fun valley
Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin met een heleboel verschillende speeltoestellen. En als u honger heeft gekregen kunt u gratis gebruik maken van een van de beschikbare barbecues!
Luister naar je zintuigen en geniet van het moment bij de Cuba Beach Bar. Vind jezelf in een harmonieuze staat en geniet van verrassende mediterraanse smaken, verse cocktails en de beste loungemuziek. Voel de zachte loungekussens en droom weg bij het witte katoen wat wappert in de wind. Geniet van adembenemende zonsondergang aan het water terwijl je het fijne zand onder je voeten voelt.

Cuba Beach Bar

De Cuba Beach Bar is gelegen in het Fun Valley park en kenmerkt zich door een ideale locatie en ongedwongen sfeer.

fun valley
Met een 200 meter lange waterlijn kun je prima vertoeven in het heldere verkoelende Oost Maarlandse bronwater. Geniet samen met je partner, vrienden of collega´s van het prachtige strand, heerlijke loungebanken, uitstekende bar & keuken en vriendelijke bediening in de Cuba Beach Bar. Overdag heerlijk relaxen en ´s avonds feest je vanuit je strandbed verder op een van onze party´s.

Details

Adres:
Oosterweg 5
6245 LC Eijsden
verkoop@funvalleymaastricht.nl

Menu:

Seizoen:
15 april t/m 30 september

Openingstijden:
Ma – vrij geopend van 9.00 tot 18.00 uur
Weekenden, vakanties en feestdagen van 10.00 – 19.00 uur

Website:
http://www.funvalleymaastricht.nl/

Twitter:
https://twitter.com/thefunvalley

Facebook:
https://www.facebook.com/funvalleymaastricht/

Instagram:
https://www.instagram.com/funvalleymaastricht/

Bekijk ook:
Limburg

 

Tags: , , , , ,