stadsstranden_banner

Stadsstrand De Kade (Alkmaar)

Marc

Stadsstrand De Kade is een vriendelijke plek met een echt strandgevoel in het centrum van Alkmaar.

Ieder jaar van begin april tot eind september openen wij onze paviljoendeuren en kunnen onze  gasten genieten van het prachtige uitzicht over de binnenstad en het Noordhollandsch kanaal. Wij beschikken over een strandpaviljoen met zandstrand, ingericht met zelfgetimmerde meubels en een sfeervolle vuurkorf. Het beeld wordt verder compleet gemaakt door gekleurde slingerverlichting en de laagdrempelige sfeer.

stadsstrand de kade

Ervaar zelf  het warme onthaal een keer met je voeten in het zand, de pittoreske skyline van Alkmaar in je blikveld, en de zon, heel veel zon.

Stadsstrand de Kade omgeving

Gelegen op de Noorderkade (ter hoogte van de Tesselsebrug) in Alkmaar  is dit een unieke toevoeging met kunst, muziek, heerlijke versnaperingen, BBQ’s, vuurkorven en een  zelf gebouwd in,-en exterieur. Want wees eerlijk, een zelf getimmerd bankje zit nóg lekkerder!
stadstrand de kade

Bij Stadsstrand De Kade kun je dagelijks genieten van de ondergaande zon met een hapje en/of drankje. Niet ingewikkeld maar gewoon lekker bereid. Daarnaast is het mogelijk om bij ons gebruik te maken van een Bring-Your-Own concept waarbij je één van onze bbq’s kunt gebruiken. Informeer naar de spelregels. Er vinden regelmatig akoestische optredens en diverse andere activiteiten plaats. Via deze pagina blijf je op de hoogte van alle updates.

Stadsstrand De Kade is een leuke plek waar jong talent, buurtbewoners, artiesten, culturele- en maatschappelijke organisaties de kans krijgen om hun activiteiten te ontplooien. Zonder de hulp en inzet van vrijwilligers, culturele en maatschappelijke organisaties en lokale bedrijven was het ons niet gelukt om het stadsstrand te realiseren.

Details

Adres:
Noorderkade 1031,
Alkmaar
Openingstijden:
maandag gesloten
dinsdag en woensdag van 11:00 uur tot 22:00 uur. Bij mooi weer zijn wij tot 00:00 uur geopend.
donderdag tot en met zaterdag van 11:00 uur tot 00:00 uur.
zondag 11:00 uur tot 22:00 uur.
De keuken sluit om 20:30 uur.
Reserveren is helaas niet mogelijk.
Seizoen:

Website:
http://www.stadsstranddekade.nl/
Twitter:
https://twitter.com/stranddekade
Facebook:
https://www.facebook.com/stadsstranddekade/
Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/859553361/

Bekijk ook:
Noord Holland

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , ,