stadsstranden_banner

Stadsstrand Roest (Gesloten – Amsterdam)

Marc

Stadsstrand Roest was een stadsstrand in Amsterdam maar is inmiddels gesloten. Het was een nieuwe liefde, creatieve stadsoase, café en bar, stadsstrand en culturele vrijplaats.

Een unieke horecagelegenheid op een karakteristieke plek, het Koud Gas Gebouw op het   Oostenburgereiland.

Alleen het hoognodige was gedaan om het historische pand tot een grootstedelijk café/bar te transformeren: warm, industrieel en vooral uitnodigend. Sinds de opening, 17 juni 2011, stond Roest voor verrassende initiatieven en spannende concepten in een gemoedelijke sfeer. Zo was Roest naast een uniek café ook een creatieve vrijplaats voor film, theater en DJ’s waar vernieuwing en inspiratie altijd de boventoon voerde.
stadsstrand roest

Stadsoase

Zowel binnen in het het Café als in de buitenlucht op het terras en het strand genoot je van de veelzijdigheid en originaliteit die deze stadsoase biedt. Van ontspannen nippen aan glas punch op het strand, tot dansen in het café, struinen door een van de markten of achteroverleunen in een van de chesterfields.

stadsstrand roest

Stadsstrand Roest stond voor onbekommerd genieten en nodigde je uit mee te doen.

Eten en drinken bij stadsstrand Roest

De menukaart van stadsstrand Roest paste zich aan op het weer. De chef Valentijn had een heerlijke kaart samengesteld.Een kaart met heerlijke gerechten om je dag mee te beginnen of te eindigen.stadsstrand roest

Je kon alles bestellen aan de bar waarna je een buzzer meekreeg.Zodra deze afging, kon je je eten ophalen bij de FoodPickup in de keuken. Wilde je meerdere gangen eten, dan kon je tussendoor juist even lekker aan de wandel om de volgende ronde weer bij de bar te bestellen.

Elke donderdag was er dolle donderdag bij Amsterdam Roest. Hierbij werd er een product voor een bodemprijs verkocht. Van een blik kornuit tot oesters, elke week was dit weer een verrassing.

Details

Adres:
Jacob Bontiusplaats
1018 LL Amsterdam
020 – 3080283
info@amsterdamroest.nl

Parkeren:
Parkeergelegenheid volop, parkeren kost wel €2,50 per uur met een maximum van €15,-

Menu:
Menukaart

Seizoen:

Openingstijden:

permanet gesloten

Website:
https://www.amsterdamroest.nl

Twitter
:

Facebook:
https://www.facebook.com/amsterdamroest/

Instagram:
https://www.instagram.com/amsterdamroest/

Bekijk ook:
Amsterdamse stadsstranden

 

Tags: , , , , ,