stadsstranden_banner

Stadsstrand Strandzuid (Amsterdam)

Marc

Stadsstrand Strandzuid. Tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark vind je Strandzuid, ons stadsstrand dat jaarlijks gedurende het voorjaar en de zomer geopend is als restaurant, evenementenlocatie en plek om op bourgondische wijze van het leven te genieten.

Vanaf 2 mei zijn ook het restaurant en het Bierterras geopend voor publiek. Dit is een plek voor jong en oud, voor formeel en informeel, voor een snelle borrel of voor een hele middag. Je vindt er diverse zithoeken (deels overdekt), een pingpongtafel, een voetbaltafel en een sfeervolle buitenbar. De menukaart is net als de sfeer; ongecompliceerd, smakelijk en gezellig.

Het nieuwe stadsstrand StrandZuid

Door de afgelopen seizoenen meer dan 300 events per jaar te faciliteren, heeft Stadsstrand StrandZuid een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Stadsstrand StrandZuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes voor gezelschappen en alle benodigde faciliteiten voor een onvergetelijk event. Overigens zijn de getoonde visuals onder voorbehoud; de haven en het waterterras zijn momenteel nog volop in ontwikkeling.
stadsstrand strandzuid

In de zuidelijke helft van het paviljoen aan het water bevindt zich het restaurant, ruim opgezet met een grote bar en modulaire inrichting. Het restaurant heeft een groot terras aan de oever, maar staat ook in directe verbinding met de drijvende terrassen in de vijver van het Beatrixpark.

Restaurant

In het restaurant kunnen gasten tijdens de zonnige maanden terecht voor lunch, borrel en diner. De menukaart wordt gesierd door kwalitatief hoogstaande gerechten die voor iedereen herkenbaar zijn en bij het seizoen passen.

De grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant.
stadsstrand strandzuid
De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep. De indoor capaciteit van The Boat House is 500 personen, maar in combinatie met het bijbehorende terras of het restaurant kan dit eenvoudig worden opgeschroefd

De tweede locatie voor events is The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Stadsstrand Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 200 personen, met een eigen bar en terras.

Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

Let op: vanaf 21:00 uur sluit de brug waardoor er geen bootverkeer meer mogelijk is van en naar Strandzuid.

Details

Adres:
Strandzuid
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam
020-639 2589
info@strand-zuid.nl

Menu:
Menukaart

Openingstijden:

Seizoen:

Website:
http://www.strand-zuid.nl

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/strandzuid/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/257025124/

Bekijk ook:
Amsterdamse stadsstranden

Tags: , , ,