stadsstranden_banner

WaterJump (Tilburg – Gesloten)

Marc

Water jump (in 2017 gesloten, maar wellicht weer open in 2018). In de Piushaven vind je het Tilburgse stadsstrand Waterjump met een strandpaviljoen uit Scheveningen, zitzakken, hangmatten, de zelf ontworpen en gezellige borrelbar, heerlijke lunch, bbq concept, cocktailcursussen, openluchtpodium, yogalessen, martial arts, beachvolleybalveld, beach tennis, jeu des boules en nog veel meer om van te genieten. Iedere dag om 20.00 gaan alle fakkels en vuurplekken aan.Een dagje Tilburg ontdekken en daarna eventjes wat ontspannen? Het stadsstrand is zelfs op loopafstand te bereiken, echt een aanrader!

Stadsstrand Tilburg Water jump

Water jumpOm lekker een dagje te bakken op het strand hoef je Tilburg niet uit. Aan het Wilhelminakanaal wordt ’s zomers een tijdelijk strand gemaakt, stadsstrand Waterjump.Geniet op een handdoekje of plof neer op een ligbed. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het strandpaviljoen. Het uitzicht vanaf het strand is landelijk.Over het kanaal heen is er zicht op landerijen met boerderijen. Waterjump is een bijzondere plek om te ontspannen. Of ben je in voor een activiteit?

Kom genieten bij Stadsstrand Waterjump. Met cocktails en pils, lunch, bbq, zon, water, muziek, gezelligheid en actie. In 2017 is Whatajump helaas gesloten. In 2018 wellicht weer geopend.
Groepen en bedrijven kunnen alvast reserveren via reserveren@whatajump.nl

Water jumpEr is een uitgebreide agenda met allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen daarom is Waterjump in Tilburg al een bezoek waard.

Om lekker een dagje te bakken op het strand hoef je Tilburg niet uit. Aan het Wilhelminakanaal wordt ’s zomers een tijdelijk strand gemaakt, stadsstrand Waterjump. Geniet op een handdoekje of plof neer op een ligbed. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het strandpaviljoen. Het uitzicht vanaf het strand is landelijk. Over het kanaal heen is er zicht op landerijen met boerderijen. Waterjump is een bijzondere plek om te ontspannen. Of ben je in voor een activiteit? Er is een uitgebreide agenda met allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Details

Adres:
Twentestraat 6
5018 BG Tilburg

Menu:

Seizoen:
Op dit moment gesloten.

Openingstijden:
12.00 – 0.00

Website:
https://whatajump.nl/

Twitter:
https://twitter.com/waterjumpt

Facebook:
https://www.facebook.com/Whatajump/

Instagram:
https://www.instagram.com/waterjumptilburg/

Bekijk ook:
Brabant

Bewaren

Tags: , , , ,