stadsstranden_banner

Amici Beach (Effelder – Duitsland)

stadsstranden

Amici Beach ligt aan de rand van Nationaalpark de Meinweg in een prachtige natuurlijlke omgeving van de Effelder Waldsee. Bij een 45 hectare groot meer omgeven door bossen is deze beachclub te vinden. Een schitterend zoetwatermeer met strand waar jong en oud op zomerse dagen heerlijk kunnen vertoeven en waar je de hele zomer kunt genieten van kristalhelder water met de hoogste zwemkwaliteit. Het doel van Amici Beach is om ervoor te zorgen dat onze bezoekers het gevoel hebben even een dagje op vakantie te zijn!

Waterskiën of wakeboarden bij de waterski-kabelbaan is een te gekke sport voor jong en oud. Geschikt voor beginners en gevorderden, individueel of met een groep. Een sleeplift trekt je over het water met een snelheid van 30 km/uur, maar kan echter ook na overleg verhoogd worden. Wanneer je valt, zwem je amici beachnaar de oever en start gewoon nog een keer. Vriendelijke instructeurs helpen je op weg en geven advies om je vaardigheden te verbeteren.

Het is dan ook niet voor niets wereldwijd een ontzettend populaire watersport. Tijdens het wakeboarden heb je een board aan je voeten, waarop je zijdelings staat. De bewegingen die je maakt lijken op snowboarden. Als je het wakeboarden eenmaal onder de knie hebt is het de ultieme kick!

Aquapark

Voor de avontuurlijke bezoekers is het Aquapark een echte uitdaging. Op de Effelder Waldsee  kun je zwemmen tussen de splinternieuwe attrakties. Leeftijd speelt geen rol, hier heeft iedereen plezier, greamici beachnzen verleggende aktiviteiten die je een kick geven.
Het Aquapark heeft glijbanen, trampolines, klimtoestellen en nog veel meer. tot 8 personen per activiteit. Veiligheid staat verder voorop bij het aquapark, daarom is een zwemvest verplicht.

Activiteiten bij Amici Beach

Amici Beach biedt onder andere het volgende aan:

 • Gloednieuw Cablepark voor Wakeboarden en Waterskiën
 • Een spectaculair Aquapark
 • Flyboarden en Hoverboarden
 • Een prachtige groene ligweide met mooie boomgroepen voor schaduw
 • Gratis gebruik van diverse springkussens en attracties
 • Hangmatten om heerlijk te relaxen
 • Mogelijkheden voor beachvolleybal en voetbal
 • Verkoop van friet, snacks, drinken en ijs
 •  Beach Club met restaurant en “Lounge” gedeelte
 • Gratis gebruik van douches en toiletten
 • Voor onbezorgd verblijf is er toezicht door badmeesters

Details

Adres:
Amici Beach Club
Bruchstr.32
41849 Effeld
Duitsland (over de grens bij Maastricht)

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
9:00-

Website:
https://www.amicibeach.club/welkom/

Twitter:
https://twitter.com/amici_beach

Facebook:
https://www.facebook.com/pg/amicibeachclub/

Instagram:
https://www.instagram.com/amici_beach/

Bekijk ook:
Duitsland

Tags: , , , , ,