stadsstranden_banner

ATNOON (Breda)

stadsstranden

ATNOON is de tweede vestiging van het Noony’s concept in de wijk Belcrum in Breda, een zusje van het restaurant Noony’s dat is gesitueerd in Voorburg. Het concept is in 1997 opgericht en is sindsdien een begrip voor luxe broodjes, salades, goede koffie en een heerlijk avondgerecht.

Avantgardistische Inrichting

De Avantgardistische Inrichting en styling valt gelijk op en is van de hand van Akkermans en zijn partner Jacobs. Er is bij het ontwerp niet gedacht in doelgroepen maar in duurzaam. Zo doet het interieur modern maar toch warm aan.

atnoon

Stadsbrasserie

ATNOON is gelegen tegenover de nieuwe rechtbank en is een Stadsbrasserie; een knusse plek om te ontbijten, lunchen, dineren of zomaar een heerlijke kop koffie te gebruiken. atnoon

Een ontmoetingsplek voor De Belcrum en de stad. De Internationale invloeden, de voorliefde voor klassieke gerechten op de menukaart en het modische, mondiale interieur maken het een bijzondere locatie.

New York Style Bar

De “New York Style” bar en de gemoedelijke lounge lenen zich uitstekend voor een lekkere cocktail en een “bite” van het barmenu.atnoon
ATNOON is een heerlijke plek om te borrelen. Aan de gezellige bar of gewoon in de heerlijke clubseats aan het raam.

Voor een diner is het ook goed toeven. De gegrilde tarbot en een pasta met kreeft zijn echte aanraders.

Lunch bij ATNOON

Als huiskamer van de Belcrum hebben vele buren de weg naar ATNOON al gevonden om ongedwongen lekker te lunchen. Maar ook efficiënt zakelijk lunchen behoort tot de mo-gelijkheden. Met de vooraf te reserveren snelle lunch kun je binnen een half uur klaar zijn.

atnoon

Bovendien heeft ATNOON gezorgd voor een prima akoestiek waardoor je in alle rust een goed gesprek kunt voeren of gewoon lekker kunt genieten van de afwisselende lunchkaart. 

Details

Adres:
Stationslaan 1A1
4815 GW BREDA
076-8864045

Parkeren:
De BELCRUMWEG/ STATIONSLAAN: Prima parkeermogelijkheid in de parkeergarage van het Centraal Station (betaald parkeren ongeveer 200 mtr lopen)
De SPEELHUISLAAN: Hierbij komt u uit in de wijk De Belcrum zelf (aan de “achterzijde” van onze brasserie) Ook hier is het betaald parkeren.

Route:
ATNOON ligt in de wijk De Belcrum achter het Station in Breda en tegenover de nieuwe Rechtbank van Breda. ATNOON is te bereiken op twee verschillende manieren Het beste kunt u één van deze opties invoeren als u een navigatiesysteem gebruikt.Stationslaan 1A1 wordt door de meeste navigatie nog niet juist herkend. Optie één bevelen we aan.Houdt Parkeergarage Centraal Station aan. Loop vanaf daar 200 meter naar ATNOON.

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Di – Za : 9:30 – 22.30 (met Carnaval gesloten)

Website:
https://atnoonbreda.nl/

Twitter:

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/atnoonbreda/

Instagram:
https://www.instagram.com/atnoonbreda/

Bekijk ook:
Breda

Tags: , , , , ,