stadsstranden_banner

B.E.A.C.H. (Noordwijk)

stadsstranden

B.E.A.C.H. staat voor Best Escape Anyone Can Have, het is een relatief nieuwe hotspot aan de kust bij Noordwijk. Iedereen is welkom bij het trendy strandpaviljoen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Ambiance en inrichting B.E.A.C.H.

B.E.A.C.H Noordwijk is een hippe beachclub. Met heerlijke drankjes, lekker eten en fijne, bijpassende muziek. Vanaf het terras heb je een prachtig, panoramisch uitzicht over de Noordzee. Er is een authentieke Balinese sfeer bij B.E.A.C.H. Om dit te bewerkstelligen hebben de eigenaren scheepscontainers vol met interieur uit Bali laten overkomen.B.E.A.C.H.

Menukaart

De menukaart bij B.E.A.C.H. Is gevarieerd. Probeer eens een Thaise groene currysoep of oosterse beef tataki als voorgerecht of probeer de buddha bowl!
Qua hoofdgerechten is er een ruime keuze aan vlees, vis of vegetarische opties. Drankjes kunnen ook besteld worden aan de mooie buitenbar.B.E.A.C.H.

Duurzaamheid en vegan opties

Qua duurzaamheid onderscheid B.E.A.C.H. zich door nauwelijks plastic te gebruiken om de plastic soup te verlagen. Tevens staat er veel vega en vegan items op het menu. Zodoende probeert men een beachclub voor iedereen te zijn en de footprint op de aarde te verkleinen.B.E.A.C.H.

Evenementen

B.E.A.C.H. is tevens de locatie voor een onvergetelijk event. Zowel voor privé evenementen zoals huwelijken, verjaardagen en jubilea als voor bedrijfsfeesten of teambuilding activiteiten. Je hebt een exclusieve ruimte met terras en uitzicht op zee. BEACH verzorgt het evenement van A tot Z. Denk hierbij aan entertainment, styling, workshops en diverse activiteiten op het strand.B.E.A.C.H.

Trouwlocatie B.E.A.C.H.

Wat is er romantischer dan trouwen op het strand? B.E.A.C.H. Noordwijk is een officiële trouwlocatie. De weddingplanner zorgt dat deze dag vlekkeloos verloopt en verzorgd alles tot in de puntjes. Samen wordt bepaald hoe de dag er uit komt te zien.B.E.A.C.H.

Details

Adres:
Zeereep 102
2202 NW Noordwijk
071 362 4725
info@beachnoordwijk.nl

Parkeren:
Er kan aan de Koningin Wilhelminaboulevard geparkeerd worden.

Seizoen:
Maart – Oktober

Openingstijden:
Elke dag 9.00-24.00

Menu:
Menukaart

Website:
https://beachnoordwijk.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/beachnoordwijk/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachnoordwijk/

Bekijk ook:
Noordwijk

Tags: , , , ,