stadsstranden_banner

Barbarossa Beach (Scheveningen)

stadsstranden

Barbarossa Beach is een mooie beachclub op het levendige Zwarte Pad van Scheveningen. Dit strak ingerichte strandpaviljoen, met veel natuurlijke elementen en grote raampartijen, geeft je meteen een ontspannen gevoel. Kwaliteit en een ontspannen sfeer zorgen voor de ideale dag weg op het Zwarte Pad. Van feesten en bruiloften tot een gezellige familielunch en diners, Barbarossa is van alle markten thuis en zorgt voor mooie herinneringen.

Restaurant Barbarossa Beach

Het terras van Barbarossa Beach in Scheveningen is de thuishaven van een heerlijk menu en een broedplaats van gezelligheid waar een zeer enthousiast team elke dag weer voor u klaar staat. Kom ons menu bekijken en laat u verassen door de hoge kwaliteit van producten en gerechten. Het menu is geïnspireerd op de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken.

barbarossa beach

Barbarossa verzorgd heel het jaar door uw catering op locatie. Het restaurant helpt  zowel zakelijk als privé bij het organiseren van een ontbijt, lunch, diner, borrel, receptie, bruiloft, housewarming of natuurlijk gewoon een feestje. Aangevuld met creatieve ideeën en culinair advies. Ook alle bijkomende zaken kun je met een gerust hart aan Barbarossa overlaten of het gaat om een sfeervolle aankleding van de ruimte, geluidsinstallatie of allerhande keuken apparatuur het word allemaal door geregeld.

Events

Barbarossa is een unieke locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Wij organiseren graag uw vergadering of uw teambuildings dag. De leukste personeelsuitjes met een volledig verzorgd programma, natuurlijk in combinatie met een fantastische ontbijt, lunch, borrel of diner.
Verjaardag, jubileum, baby shower, zomerse borrel, diner, BBQ of natuurlijk kinderfeestjes. Ons ervaren event team denkt graag met u mee om voor u een onvergetelijke dag te organiseren.

barbarossa beach

Het Barbarossateam denkt ook met u mee als u wilt trouwen bij Barbarossa Beacg en zorgt er voor dat u en uw gasten een huwelijksdag krijgen om nooit te vergeten.

Uw bruiloft viert u in onze exclusieve ruimte direct aan het strand met een privé terras en uitzicht op zee. Uw ceremonie kan zowel binnen als buiten worden gehouden, volledig afgestemd op uw wensen. Barbarossa is een officiële trouwlocatie, ideaal om alle onderdelen van deze bijzondere dag op één locatie te vieren.

Details

Adres:
Zwarte Pad 61,
2586 JL Den Haag

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
9:00 – 1:00

Website:
https://www.barbarossabeach.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Barbarossabeach

Instagram:
https://www.instagram.com/barbarossabeach/

Bekijk ook:
Zwarte Pad

Tags: , , , , ,