stadsstranden_banner

Beachclub 7 (Zevenhuizen)

stadsstranden

Beachclub 7 is een beachclub met een privé strand bij Lake7 aan de Zevenhuizenplas. Op dit strand kunt u genieten van een prachtig uitzicht met alle rust om u heen. Aan de beachbar kun je drankjes en hapjes bestellen, die vervolgens naar je toe worden gebracht. Je kunt Beachclub7 ook exclusief voor bruiloft, privéfeest of evenement afhuren.

Lake 7 en activiteiten

Beachclub7 is onderdeel van een grotere horecagelegenheid, genaamd Lake7. Lake7 is een horecagelegenheid, waar je zowel binnen als buiten kunt zitten. Je kunt je laten verwennen met allerlei lekkere drankjes en hapjes die op het menu staan. Je kunt binnen een plekje uitzoeken aan het raam of bij de open haard, maar je kunt natuurlijk ook een plekje buiten bemachtigen op het strand, waar je rustig kunt genieten van je consumptie.

Bij Lake7 kunt je verder diverse activiteiten ontplooien. Op dit moment is dat het volgde:
Tennis, Bowling, Zeilen, Boogschieten, BBQ-Boat, Elliptigo, Kanoverhuur,PowerYoga, Suppen, Zumba.

beachclub 7

 

Eten en drinken bij Beachclub 7

Het eten bij Beachclub 7 is vooral gericht op de snelle bite. Naast bittergarnituren en snacks zijn er diverse pannini’s en broodjes te krijgen om je honger te stillen. Maar ook een goede maaltijdsalade staat op het menu.
Qua dranken kun je naast frisdrank en bier genieten van een cocktail of wijntje, maar speciaal is ook de Bottle Service, waarbij sterke drank per fles besteld kan worden zodat je met je vrienden niet constant naar de bar hoeft te lopen.

beachclub 7

Zaalverhuur

Voor zakelijke besprekingen heeft Lake7 beschikking over een zaal. De zaal met unieke ligging aan de Zevenhuizerplas biedt een plezierige ambiance voor het houden van vergaderingen, meetings, workshops of privé feesten. Lake7 denkt met je mee en probeert samen alles tot in de puntjes uit te werken. De zaal kijkt prachtig uit over het water en het privéstrand, met een uitzicht tot aan Nesselande.

beachclub 7

Details

Adres:
Strandweg 23
2761 DM, Zevenhuizen
Info@lake7.nl
010-4201115

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Ma – Vr: 08:30 – 00:00
Zaterdag: 08:30 – 01:00*
Zondag: 08:30 – 20:00*
*In het naseizoen kan Lake7 eerder gesloten zijn

Website:
http://lake7.nl

Twitter:
https://twitter.com/beachclub7

Facebook:
https://www.facebook.com/beachclub7zevenhuizen/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclub7/

Bekijk ook:
Rotterdam

Bewaren

Tags: , , , , , , ,