stadsstranden_banner

Beachclub at Sea (Kijkduin)

stadsstranden

Beachclub at Sea biedt het ultieme gevoel van rust, ruimte en food & drinks aan zee. Een warme shared dining omgeving, de perfecte locatie direct gelegen aan de mooiste strandafgang van Kijkduin. Komt u in groepsverband genieten bij Beachclub At Sea? Vind op de website informatie en maak een reservering voor groepen, feesten & partijen via het contactformulier.

Beachclub at sea

Trouwen bij Beachclub at Sea

Het is sinds 2016 de hotspot op het Kijkduinse strand. Dankzij haar zus Beachclub Titus ontstaat er niet alleen een zeer ruimte mogelijkheid voor de ontvangst van uw gasten, ook jarenlange ervaring zorgen voor uw perfecte trouwerij.

Ontvang uw gasten op een van onze terrassen met een heerlijk verfrissende borrel of organiseer een overdekte ontvangst wanneer er enkele wolkjes zichtbaar zijn. Beachclub At Sea houdt het bij ieder weertype droog en brengt het zonnetje in huis met haar vrolijke en kleurrijke ruimtes.

Er wordt samengewerkt met de gemeente Den Haag en kan als officiƫle trouwlocatie uw huwelijksceremonie verzorgen. Op het strand of een van onze terrassen, een unieke en onvergetelijke ceremonie is gegarandeerd.

Details

Adres:
Zuiderstrand 13
2554 EC Kijkduin

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart -Oktober

Openingstijden:
MAANDAG 10:00 – 23:30
DINSDAG 10:00 – 23:30
WOENSDAG 10:00 – 23:30
DONDERDAG 10:00 – 23:30
VRIJDAG 10:00 – 02:00
ZATERDAG 10:00 – 02:00
ZONDAG 10:00 – 01:00

Website:
https://beachclubatsea.nl

Twitter:
https://www.twitter.com/beachclubatsea

Facebook:
https://www.facebook.com/BeachclubAtSea/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubatsea/

Bekijk ook:
Kijkduin

Bewaren

Tags: , , , ,