stadsstranden_banner

Bamboo (Ahaus / Gronau – Duitsland)

stadsstranden

Bamboo geeft je het echte beach en junglegevoel en het beste beachfood uit de regio. Je kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van lekkere grillgerechten en cocktails. Dat alles is te vinden in een echte beachclub en jungle  themarestaurant in Ahaus vlak over de grens bij Enschede.

Tussen de palmen en planten en het stadsstrand zijn vele gezellige plekjes ingericht. Bij Beachclub Bamboo kun je betalen met de smartphone met de bijbehorende Bamboo app. In de zomer zijn er buiten op het strand gashaarden zodat het als het ’s avonds wat kouder wordt je er nog warmpjes bij zit.

Beachclub Bamboo

Aanrader zijn de cocktails en voor de kinderen zijn er speeltoestellen in het zand. Vanuit de verte is Beachclub Bamboo te herkennen aan de helicopter op het dak van het restaurant. Parkeren kan bij het tegenover gelegen softwarebedrijf Tobit (eigenaar van de Bamboo beachclub)

bamboo1

In Bamboo! Is in het restaurant voor  een jungle thema gekozen. Er zijn ook heerlijke vlees gerechten van de grill te krijgen. Aanrader is ook de dagelijks wijzigende Catch of the Day en de spareribs en pizza’s. Dit alles tussen de palmen en bamboeplanten op een avontuurlijke locatie  in Ahaus. Bamboo is geopend vanaf 12.00 uur.

Aangezien er op warme dagen niet altijd plek is, kun je ook een tafel reserveren via de Facebook pagina van Bamboo!beachclub bamboo

Ambiance themarestaurant Bamboo!

Als je binnenkomt bij Bamboo waan je je direct in tropische sferen.  Met de speciale Chayns Bamboo app (direct te downloaden, en er is gratis Wifi) kun je dan drankjes en eten bestellen.

Interieur

Wat direct opvalt tussen de palmen en planten is een waterval en een grote Jeep die midden in het restaurant te vinden zijn tussen de tafels. Er zijn diverse beachbars binnen en buiten.

Achtergrond van Bamboo!

Bamboo! is onderdeel van het naastgelegen softwarebedrijf Tobit Software. Tobit ontwikkelt onder andere apps voor de horeca en is het grootste bedrijf in Ahaus. Om haar apps uit te testen en om een coole plek te hebben om te voor de medewerkers van Tobit Software is Bamboo van origine opgezet door de eigenaar Tobias Grooten. Tegenwoordig is Bamboo een hotspot geworden voor een veel breder publiek.

Vestiging Gronau

Inmiddels is er ook een tweede vestiging van Bamboo! geopend in het nabijgelegen Gronau. Deze vestiging heeft echter alleen een buiten beach bar en geen jungle restaurant. Bamboo! Gronau is gevestigd bij het Rock & Pop Museum in Gronau.

Bamboo Gronau
Bamboo Gronau

 

Details

Adres:
Parallelstraße 46,
48683 Ahaus, Duitsland

Vestiging Gronau:

Udo-Lindenbergplatz 2

48599 Gronau (Duitsland)

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
dinsdag: 12:00–23:00
woensdag:12:00–23:00
donderdag:12:00–23:00
vrijdag:12:00–23:30
zaterdag:12:00–23:30
zondag:12:00–23:00
maandag:12:00–23:00

Website:
https://bamboo-ahaus.de/

Twitter:

Instagram:

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/Tobit.BamBoo/

Bekijk ook:
Duitsland

Tags: , , , , , , , , , , ,