stadsstranden_banner

Beachclub Branding / Winter Lodge (Noordwijk)

stadsstranden

Beachclub Branding in Noordwijk aan Zee is een relaxte strandtent met beachy tunes en heerlijke koffie,  lunch of diner. Deze strandtent is geopend van ochtends vroeg tot avonds laat.
In de wintermaanden wordt Beachclub Branding omgedoopt tot Winter Lodge. (http://www.winterlodge.nl)

Branding Beachclub in Noordwijk is door tijdschrift Nieuwe Revu uitgeroepen tot beste strandtent van Nederland in 2015. De lezers van dit tijdschrift gaven punten gebaseerd op imago, eten en drinken, feestjes en bereikbaarheid.

Eigenaar Jan van den Berg  over het geheim van hun succesvolle concept: “Wellicht komt dit door de muziek die wij hier draaien. Overdag is het wat rustigere muziek om je heerlijk bij te ontspannen, terwijl het er ’s avonds juist wat steviger aan toe gaat. Ook wat uitstraling betreft zijn we wellicht wat hipper dan het doorsnee strandpaviljoen.” Wat wil Van den Berg doen om volgend jaar een nog hogere positie te bereiken? “We willen heel graag een vergunning krijgen voor een jaarrond exploitatie. Hiervoor hebben we de aanvraag al ingediend.”

beachclub branding

Ook qua service blinkt Beachclub Branding volgens de jury uit. ‘Tafels worden snel afgeruimd, het personeel bedenkt eerder dat je misschien wel dorst zal hebben dan dat je dat zelf kan bedenken en de wereldse kaart is ook al winning.’

Groepen vanaf 10 personen kunnen reserveren met een groepen arrangement.

Eten en drinken bij Beachclub Branding

Elke dag van het jaar open vanaf 8.30 voor ontbijt, lunch of diner onder genot van goede muziek en lekkere drankjes.

Uitgebreid dineren en lunchen aan het strand? Het kan iedere dag bij de Beachclub Branding in Noordwijk aan Zee. De chef en zijn staf koken met liefde en verse ingrediënten heerlijke gerechten. Zeker ook bij minder weer is het binnenrestaurant zeer aangenaam en altijd met een geweldig uitzicht. Voor reserveren van een tafel kunt u hier automatisch reserveren.

Voor 2 personen (zowel lunch als diner) serveert Branding een keuzemenu. Voor zakenlunches is het mogelijk om vooraf telefonisch je bestelling door te geven. Kleinere groepen kunnen bij de Branding Beachclub à la carte dineren of kiezen voor een keuzemenu.

Ontbijt
Elke dag wordt er ontbijt geserveerd. Van Eggs Benedict tot Avocado Smash, Pancakes, vers geperst sap en een joghurt bar met je favoriete fruit en cereals

Winter Lodge

In de Wintermaanden kun je ook genieten aan zee, dan wordt Beachclub Branding omgetoverd tot Winterlodge. Zak lekker warm weg in de warmgestookte Winter Lodge en geniet van de Noordwijkse kust in de winter.

 

branding beachclub

Details

Adres:
Koningin Astridboulevard 105
Noordwijk

Menu:
Branding Beachclub Lunch
Branding Beachclub Diner

Seizoen:
Maart-Oktober

Winter Lodge:
Oktober-Maart

Openingstijden:
8:30-0:00

Website:
http://www.brandingbeach.nl/

Twitter:
https://twitter.com/brandingbeach

Facebook:
https://www.facebook.com/brandingbeachclub/

Instagram:
https://www.instagram.com/brandingbeachclub/

Bekijk ook:
Noordwijk

Tags: , , , , , , ,