stadsstranden_banner

Beachclub Culpepper (Scheveningen)

stadsstranden

Beachclub Culpepper ligt op één van de mooiste stukjes strand van Scheveningen; het Zwarte Pad. Beachclub Culpepper is vanaf half maart tot oktober dagelijks geopend om te zonnen, te eten, te drinken, een romantische bruiloft te vieren of met vrienden en/of collega’s het leukste evenement op het strand te hebben!

Houtgestookte pizza-oven

Met de houtgestookte pizza-oven is Beachclub Culpepper uniek op het strand van Scheveningen. De pizza’s uit de oven worden gemaakt van lokale en biologisch geproduceerde ingrediënten. Even geen zin in pizza? Geen probleem, onze kaart staat vol andere heerlijkheden en voor groepen steken we regelmatig de barbecue aan. Ook fingerfood en grillgerechten zijn aan te raden bij Culpepper. De pizza Culpepper met de rauwe tonijn en de mierikswortelmayo blijft de allerlekkerste.

beachclub culpepper

Pizza to Share

Ben je met meer dan 4 personen en wil je graag een heerlijke mediterrane maaltijd zonder keuzestress, neem dan ons Pizza-to-share arrangement. Op de vrolijk gedekte tafel plaatsen we een aantal heerlijke en goed gevulde salades en verschillende pizza’s zodat je samen kunt genieten en kunt delen met elkaar. Vanaf € 22,50 p.p.

beachclub culpepper

Inrichting

Vandaag is rood… Rood voert de boventoon bij Beachclub Culpepper. Buiten zijn er de loungebanken van hout met rode kussens onder een rode parasol en ook binnen zijn de rode accenten doorgevoerd. De meubelstukken zijn wel op elkaar afgestemd en geven het echte beachclub gevoel weer.

Duurzaam

Culpepper staat met het team voor duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. De producten worden gekocht bij lokale leveranciers worden in de ochtend op de markt gekocht. Ook zet men zich in voor de stichting Livada. Een project waarbij er betere omstandigheden worden gecreëerd voor weeskinderen in Roemenië.

beachclub culpepper

Beachclub Culpepper voor bedrijven

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een informele plek voor een vergadering is Culpepper ’the place to be’. De relaxte werking van zee, strand, wind en zon is bijzonder inspirerend voor het team.

Een feest met het bedrijf of met vrienden en/of familie? Bij Culpepper kun je terecht voor kleine en grote feesten tot 800 personen.

Niet alleen vergaderen maar ook actief bezig zijn. Het strand is natuurlijk uitermate geschikt voor team-building activiteiten. We werken samen met A-way events en Flow-events voor activiteiten op het strand en op het water.

Trouwlocatie

Elkaar het ja-woord geven aan het strand? Beachclub Culpepper is een officiële trouwlocatie en kan een huwelijksdag verzorgen van concept tot uitvoering.

Wat kan er allemaal? De ceremonie met de voeten in het zand, diner bij zonsondergang, receptie buiten op het terras of een feest tot laat in de nacht..? Alles behoort tot de mogelijkheden, waarbij je verzekerd bent van het meest fantastische uitzicht dat Den Haag rijk is: de zee! Willen jullie het groots aanpakken? Het terras kan worden voorzien van een sfeervolle én weerbestendige tent waarbij een feest tot 800 personen georganiseerd kan worden.

Details

Adres:
Strand Noord 60 (Zwarte Pad)
2586 JL Scheveningen
T: 0622755860
E: cu@culpepper.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
Dagelijks: 10.00 tot 24.00 uur.
Bij mooi weer vanaf 9.00 uur geopend

Website:
https://www.culpepper.nl/

Twitter:
https://twitter.com/culpepper_beach

Facebook:
https://www.facebook.com/BeachclubCulpepper/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubculpepper/

Bekijk ook:
Zwarte pad

Bewaren

Tags: , , , , ,