stadsstranden_banner

Beachclub De Karavaan (Scheveningen)

stadsstranden

Beachclub De Karavaan is een beachclub aan het Scheveningse populaire Zwarte Pad. Door sommigen benoemd als  het leukste stukje strand van Nederland, op loopafstand van de boulevard.

Beachclub De Karavaan onderscheidt zich door haar rustieke ambiance, de altijd onbevangen sfeer, haar uitstekende keuken en het service gerichte personeel.

Ambiance

De Karavaan is de plek als het gaat om ongedwongen en ongestoord genieten van zon, zee en zand. En wordt het zand even te heet onder de voeten? beachclub de karavaan

Dan biedt de comfortabele veranda rond De Karavaan een zee van ruimte, rust en eventuele verkoeling. Aldaar is er de mogelijkheid om even los van de waan van de dag, te ontbijten, lunchen of dineren.

BBQ en food

Beachclub de Karavaan biedt je de gelegenheid om aan het strand te genieten van goed eten in een gezellige en ontspannen sfeer. Er zijn verschillende BBQ arrangementen te boeken met onder andere: kipsaté, ossenhaas spies, lamskoteletten, halve kreeft, gamba spies afhankelijk van het arrangement en diverse bijgerechten. Barbecue-arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen. Ook als je gewoon een hapje wilt eten kun je goed terecht bij de Karavaan.

beachclub de karavaan indofoodProbeer eens de Karavaanburger of de verschillende kroketjes of Aziatische gerechtjes zoals de Thaise Curry of een Indisch gerechtje.

Events bij Beachclub De Karavaan

De Karavaan is inmiddels bij velen bekend om haar groots georganiseerde dance-evenementen waarbij regelmatig grote nationale en internationale DJ’s acte de présence geven. beachclub de karavaan party Kijk voor de actuele evenementen op de agenda met komende events.

Details

Adres:
Zwarte Pad 64
2586 JM Scheveningen
Jesse Pronk 06-27 33 04 49
Ruud Pronk 06-24 56 75 12
info@beachclub-de-karavaan.nl

Parkeren:
Parkeren kan bij BKS Parking Zwarte Pad, Zwarte Pad, 2586 HZ Den Haag (3,50 EURO per uur)

Route:
Hou voor de route de parkeerplaats aan het Zwarte Pad aan.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart – Oktober

Openingstijden:
Ma t/m Do: 10:00 – 00:00 uur
Vr & Za:      09:00 – 02:00 uur
Zo:              09:00 – 00:00 uur

Website:
http://www.beachclub-de-karavaan.nl/

Twitter:
https://twitter.com/dekaravaan1

Facebook:
https://www.facebook.com/dekaravaan

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubdekaravaan/

Bekijk ook:
Zwarte Pad

Tags: , , , , , ,