stadsstranden_banner

Beachclub Else am See (Schüttorf – Duitsland)

stadsstranden

Beachclub Else am See ligt over de grens bij Oldenzaal in Duitsland. Het is een beachclub aan de Quendorfer See, een meer dat is ontstaan door een zandafgraving in het plaatsje Schüttorf. Het restaurant is stijlvol ingericht en straalt een gezellige ambiance uit. Else am See is de locatie om te genieten van de ondergaande zon onder het genot van een cocktail of de beroemde handmade burgers.

De naam Else am See komt van de meer dan 80-jarige moeder Else van de eigenaren. Zij is het hart en de ziel van de familie en is al tientallen jaren actief in de horeca. Het motto in haar keuken  was om alle gerechten en met verse ingredienten en passie klaar te maken en dat is ook het motto bij Else am See.

Omgeving en inrichting

Het interieur is stijlvol ingericht bij Else am See en er is gebruik gemaakt van design en goede materialen. Op het terras kijk je uit over het meer vanuit strandstoelen of de verschillende tafels.

het sanitair is verzorgd en schoon. Verder zijn op het naastgelegen strand speeltoestellen beschikbaar voor de kinderen. Naast de beachclub is parkeerruimte, maar op drukke dagen is dit gauw vol.

Keuken

Men legt de nadruk op eersteklas ingrediënten en regionale producten bij Else am See.

beachclub else am see

Snacks
Probeer eens het Pizzabrood met zelfgemaakte Elses Dipsaus. Echt een aanrader..

Burgers
Geniet van de beroemde handmade burgers bij Else am See. Alle ingredienten komen uit de regio en alles wordt vers bereid.

Dranken

Qua drankjes de heerlijke zelfgemaakte cocktails aan te bevelen, maar ook de wijn van de wijnkaart is een aanrader.

Ontbijt
Van maandag t/m vrijdag is er een ontbijtbuffet bij Else am See van 9.00 tot 11.30 voor 12,90 euro. Zaterdag en Zondag wordt er een uitgebreide brunch geserveerd van 9.00 tot 12.00 voor 16,90

Reserveren bij Beachclub Else am See

Voor groepen van meer dan twintig personen is het mogelijk Else am See af te huren voor een verjaardagsfeest, trouwfeest of business event. Neem contact op met Else am See voor de mogelijkheden.

beachclub else am see

 

Details

Adres:
Else am See,
Drievordener Straße 95,
48465 Schüttorf
Duitsland
Route: Volg de A30 vanuit Nederland en neem na 10 minuten de afslag Schuttorf-Nord

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:

Website:
http://elseamsee.de/

Twitter:
https://twitter.com/seeelse

Facebook:
https://www.facebook.com/pg/elseamsee/

Instagram:
https://www.instagram.com/else.am.see/

Bekijk ook:
Duitsland

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , , , , , , , ,