stadsstranden_banner

Beachclub Ermerstrand (Erm)

stadsstranden

Beachclub Ermerstrand is onderdeel van Recreatiepark Ermerstrand in Erm bij Emmen in Drenthe en vrij toegankelijk. Het is de ideale plek voor om eens lekker te ontspannen. Terwijl de kinderen spelen op het strand of in het binnenspeelparadijs Dol-Fijn genieten de ouders van een hapje en een drankje. Bij minder weer lekker binnen in de gezellige loungehoeken en bij lekker weer op het strand.

Beachclub Ermerstrand is ook een ideale feestlocatie. Gezellig, ruim en met een podium. Wilt  je genieten van een avond waarop alles is geregeld zodat u zich volledig op je feest kunt richten? Dan is de Beachclub Ermerstrand voor je de aangewezen plek. Voor alle feesten. Beachclub Ermerstrand kent vele mogelijkheden. Gezellige, rustige zitjes en een podium met dansvloer. Maar ook een relaxte bar en beschutte veranda.

De Beachclub ligt aan het strand en heeft een fantastisch uitzicht over het meer. De veranda maakt het mogelijk om al snel naar buiten te gaan en is heerlijk beschut.

Direct naast de Beachclub ligt het binnenspeelparadijs Dol-Fijn. Als de kinderen spelen dan kunnen de ouders genieten…. Ook bij besloten feesten waar veel kinderen bij zijn kunt u er voor kiezen om Dol-Fijn te gebruiken.beachclub ermerstrand

Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van een feest. Maar kan ook de gehele organisatie uit handen nemen. Wil je bijvoorbeeld een themafeest houden? Uitgebreid eten met gasten? Of een avondvullend programma met verschillende activiteiten? Je hoeft uw wensen maar door te geven en Ermerstrand gaat voor je aan de slag!

De Blokhut

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie? Een ruimte die sfeervol en warm is ingericht? Dan is de Blokhut van Ermerstrand voor je de aangewezen plek. De locatie is geschikt voor feesten van 30 tot 100 personen. Deze prachtige feestlocatie is gelegen aan het water en heeft uitzicht op de waterskibaan.blokhut ermerstrand

Met een prachtige bar, gezellige zitjes en natuurlijk veel hout is de inrichting van onze Blokhut zonder twijfel warm en sfeervol te noemen. De ruimte kan naar je wensen en het aantal gasten worden ingedeeld.

Rondom de Blokhut ligt een prachtig zonneterras. Om het vakantiegevoel compleet te maken kleden wij het terras in de zomermaanden aan met palmbomen en tropische planten. Uiteraard zijn er parasols aanwezig als je liever in de schaduw zit. De Blokhut heeft een uitgebreide drankenkaart met de allerlekkerste cocktails.

Op de overdekte veranda van de Blokhut kunt u niet alleen heerlijk zitten, maar ook eten. Het team van Ermerstrand verzorgt daar graag een barbecue voor u en uw gasten. Op het terras is ook een loungegedeelte aanwezig waar je heerlijk kunt bijkomen van het feest. In de zomermaanden kan het terras van de Blokhut uitgebreid worden, zodat je nog meer gasten kunt ontvangen.

Ridderzaal

Wil je een feest geven dat u en uw gasten nooit meer vergeten? Bent u op zoek naar een locatie die anders is dan alle anderen? Ga je voor een grootse aanpak en wil je honderden mensen uitnodigen?

Kies dan voor de Ridderzaal. Deze feestlocatie heeft een inrichting die je nergens anders zult vinden. De feestzaal is uitermate geschikt voor bruiloften, thema- en personeelsfeesten tot maximaal 350 personen.

De Ridderzaal is de nieuwste aanwinst van Ermerstrand. De locatie is sfeervol ingericht met kroonluchters en kaarsen, maar er hangen ook harnassen en zwaarden. Uniek is het woord dat precies bij de Ridderzaal past. Om een goede indruk te krijgen, is langskomen een must!

Waterskibaan bij Beachclub Ermerstrand

Heb je altijd al eens willen waterskiën, of wakeboarden? Dan ontvangen de instructeurs van ermerstrand waterskiErmerstrand jou graag aan de waterskibaan! Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs wordt stap voor stap geleerd hoe je het rondje aan de baan gaat voltooien. Dan zal je misschien denken: rondje? Dat klopt, bij Ermerstrand word je niet voort getrokken door een boot, maar door een kabel met 4 bochten, die 9 sportievelingen tegelijk voort kan trekken! Over materiaal hoef je je geen zorgen te maken. Ski’s en een zwemvest is inclusief, en de rest kan je in de waterskishop huren! Zwemdiploma A+B is verplicht.

Details

Adres:
Recreatiepark Ermerstrand
Steenbakkersweg 3
7843 RM Erm (Dr.)
Tel: 0591-56 40 14
info@ermerstrand.nl

Menu:

Seizoen:
April – Oktober

Openingstijden:
Elke dag: 12.00u -21.00u

Website:
http://www.ermerstrand.nl/

Twitter:
https://twitter.com/ermerstrand

Facebook:
https://www.facebook.com/Ermerstrand/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/283202481/

Bekijk ook:
Waterski

Bewaren

Tags: , , , , , , ,