stadsstranden_banner

Beachclub Koers Zuid (Roermond)

stadsstranden

Beachclub Koers Zuid is bij recreatieplas de Weerd bij Roermond te vinden. Het is ontstaan vanuit een groep gepassioneerde windsurfers met roots die teruggaan tot 1979. Surfen, feesten, loungen, zon en water was en is het uitgangspunt.

Vanaf 1 april tot 1 oktober is Beachclub Koers Zuid gelegen op een unieke locatie, 6 dagen per week geopend voor iedereen. Je kunt hier terecht voor een hapje en drankje. Verder biedt Koers Zuid surflessen aan groepen maar ook voor privéles kun je er terecht.

Wil je een feest geven, ook bedrijfsfeesten, dan ben je bij Koers Zuid aan het goede adres. Het motto is een relaxte atmosfeer bieden in surfstyle. En als je dit allemaal te gek vindt dan kun je ook nog lid worden van de club. Dan krijg je onbeperkt toegang tot onze oever waar je dan lekker de zon kunt aanbidden en van het verkoelende water kunt genieten. Leden van Windsurfvereniging Koers Zuid kunnen het hele jaar gebruik maken van faciliteiten zoals de sanitaire ruimten en plankenberging . Kinderen willen altijd weer terug vanwege de grote trampoline, speeltoestellen en het zand. Kortom reden genoeg om te komen bezoeken.

beachclub koers zuid

Windsurfen bij Beachclub Koers Zuid

Dat is sportief genieten van de zon, het water, de wind en de vrijheid. En dat doe je bij Beachclub Koers Zuid. Dé windsurfvereniging van Midden-Limburg gelegen aan de Weerd bij Roermond. Bij Koers Zuid kun je terecht voor een dagcursus windsurfen met up-to-date windsurfmateriaal. Verder beschikt de vereniging over een ruime plankenberging. Nooit meer slepen met je surfplank achter je fiets of op de auto. Zo hou je meer tijd en energie over om te genieten van deze prachtige sport en way of life. En na je windsurfsessie kun je warm douchen en nog even nagenieten aan de beachbar. Als lid van de club maak je deel uit van een grote groep enthousiaste en sportieve windsurfers van beginners tot behulpzame experts.

beachclub koers zuid

Feesten bij Koers Zuid

Verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, communie, kinderfeestje? Wij bieden maatwerk met een persoonlijk tintje en veel gevoel voor aloha. We hebben goede afspraken met onze lokale cateraar en leveranciers. Van eenvoudige tot uitgebreide barbecue arrangementen, kinderfeestjes met springkussen en knutselactiviteiten . Een zeepbaan? Niks is ons te gek! Veel tevreden gasten gingen u al voor en kiezen elk jaar opnieuw voor onze unieke locatie aan het water. Aloha en tot ziens bij Beachclub Koers Zuid!

Details

Adres:
Beachclub Koers Zuid,
De Weerd 85, 6041 TK Roermond
Telefoon 0475-772756
E-mail info@koerszuid.nl

Menu:

Seizoen:
April-Oktober

Openingstijden:
vanaf 11.30 uur tot zonsondergang.
Dinsdag gesloten.

Website:
http://www.koerszuid.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Beachclub-Koers-Zuid-208652139150148/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/253631040/

Bekijk ook:
Limburg

Bewaren

Tags: , , , ,