stadsstranden_banner

Beachclub Lakeside (Zwolle)

stadsstranden

Beachclub Lakeside is gelegen aan de Wijthmenerplas in Zwolle, de perfecte locatie om een dag in stijl te beleven. De combinatie van vele activiteiten, onze heerlijke terrassen, sfeervolle restaurant, dagverse gerechten en vriendelijke bediening vormen samen de juiste invulling voor een ontspannen of actieve dag te beleven.

Met het thema Health denkt Beachclub Lakeside ook aan de innerlijke mens.
De produkten zijn gezond en voedzaam en sluiten perfect aan op een actieve en gezonde dag aan de Wijthmenerplas. Een activiteit is niet compleet zonder na te genieten bij Beachclub Lakeside.

Binnen en buiten biedt Beachclub Lakeside u een heerlijke plek om te genieten van ontbijt, lunch of diner. Er worden wisselende dagverse mediterraanse specialiteiten geserveerd volgens de laatste trends. Bij minder mooi weer is de Brasserie en het terras verwarmd. Je luistert naar door ons geselecteerde loungemuziek. De keukenbrigade verzorgt smakelijke en herkenbare gerechten, maar dan in een verfrissend nieuw jasje!

Beachclub Lakeside

Activiteiten bij Beachclub Lakeside

Lakeside biedt alles voor een geweldige dag uit. Strand, water, cablepark, beachclub, brasserie, restaurant, outdoor en terras aan de Wijthmenerplas. Lakeside is meer dan een geweldige beleving in de uiting van avontuurlijke activiteiten, heerlijke hapjes en drankjes in een geweldige sfeer.

Kwalitatief de lat hoogleggende en resultaatgericht, biedt Lakeside Zwolle maatgerichte arrangementen voor de meest onvergetelijke beleving. Niks is gek genoeg en daarom wordt er niet alleen sterk gefocussed op een bijzondere ervaring tijdens de activiteiten. Ook speelt de kwaliteit van de service, de aankleding, het aanbod van bekende kwaliteitsdranken en hand-made cocktails een prominente rol binnen het totaalpakket.

Beachclub Lakeside

Op de locatie direct aan de Wijthmenerplas gelegen kunt u diverse activiteiten doen. Ook bij slecht weer zijn er wetsuits die men gratis ter beschikking stelt. Na afloop kunt u zich opfrissen en heerlijk warm douchen. Lakeside Zwolle biedt gelegenheid tot het houden van actieve bijeenkomsten zoals particuliere en zakelijke uitjes en kleinschalige evenementen.
Oa:

  • Wakeboarden
  • Waterskiën
  • Vlot-bouwen

Met het diverse aanbod is Lakeside een locatie waarbinnen bijzondere ervaringen, kwaliteit en luxe de basiselementen vormen. Lakeside Zwolle brengt het beste uit de wereld op harmonieuze wijze bij elkaar en stelt haar gasten voorop. Hieraan is een extra dosis fun en luxe toegevoegd om iedereen een onvergetelijke dag aan de Wijthmenerplas te bieden.

Adres:
Lakeside Cablepark Zwolle
Zalneweg 110
8026 PZ Zwolle
038-4548495
info@lakesidezwolle.nl

Seizoen:
Hele jaar geopend.

Openingstijden:
Maandag 10:00 – 22:00
Dinsdag 10:00 – 22:00
Woensdag 10:00 – 22:00
Donderdag 10:00 – 22:00
Vrijdag 10:00 – 22:00
Zaterdag 10:00 – 22:00
Zondag 10:00 – 22:00

Website:
http://www.lakesidezwolle.nl/

Twitter:
https://twitter.com/lakesidezwolle

Facebook:
https://www.facebook.com/lakesidecablepark/

Instagram:
https://www.instagram.com/lakesidezwolle/

Bekijk ook:
Zwolle

Tags: , , , ,