stadsstranden_banner

Beachclub Later aan Zee (Bloemendaal)

stadsstranden

Gelegen aan het populaire strand van Bloemendaal aan Zee is Beachclub Vroeger de perfecte locatie om een dag zon, zee en strand in stijl te beleven. Onlangs is de beaachclub verkocht aan de eigenaar van Beachclub Fuel en heet de Beachclub nu Later aan Zee.

Later aan zee

De combinatie van de heerlijke terrassen, sfeervolle restaurant, dagverse gerechten en vriendelijke bediening vormen samen de juiste invulling voor een heerlijke dag.
De  keukenbrigade verzorgt smakelijke en herkenbare gerechten, maar dan in een verfrissend nieuw jasje!

Binnen en buiten biedt de beachclub je een heerlijke plek om te genieten van ontbijt, lunch of diner. Beachclub Later aan Zee serveert wisselende dagverse mediterraanse specialiteiten volgens de laatste trends. Bij minder mooi weer is onze Brasserie verwarmd. Je luistert naar geselecteerde loungemuziek. Het team in de Brasserie staat dagelijks vanaf 10.00 uur voor je klaar.

De combinatie van het Restaurant aan Zee en de flexibiliteit van de terrassen zorgt ervoor dat een bedrijfsevenement, ongeacht de grootte van de groep, perfect kan worden georganiseerd. Of het om een vergadering, teambuilding activiteiten, productpresentatie, fashionshow, cd presentatie of kick off gaat. Hoe groot de groep ook is, men zorgt altijd voor een eigen intieme sfeer. Naast het restaurant kun je ook plaats nemen op het loungeterras, waar je geniet van het ruisen van de zee en het ritselen van de bladeren van de palmbomen.

Later aan zeeVoormalige Beachclub Vroeger won in 2016 voor het derde jaar op rij de Nightlife Award voor Populairste Beachclub van Nederland . De Nightlife Awards zijn populariteitsprijzen die zijn toegekend op basis van drie meetinstrumenten onder 31.000 jongeren. De bedrijven met het hoogste aantal stemmen van het publiek werden genomineerd en vervolgens aan een quickscan onderworpen door het bedrijfschap voor Horeca en Catering.

Beachclub Vroeger Nightlife Awards

Beachclub Vroeger werd drie jaar achtereen uitgeroepen tot Populairste Beachclub. Met name omdat  een perfecte mix van een festival- en clubbeleving geboden werd. Dat had te maken met de oppervlakte en de ideale locatie aan het Bloemendaalse strand. Met een oppervlakte van 1500 m2 waarvan 400 m2 indoor kon men maar liefst 4000 mensen herbergen. beachclub vroegerDaardoor was het mogelijk het publiek een geweldige line-up voor te schotelen met op de achtergrond live het decor van de ondergaande zon of de magische kracht van de maan. Kortom de ultieme partybeleving die bijna niet in de reguliere clubs is te evenaren.

Details

Adres:
Zeeweg 83
Overveen

info@lateraanzee.nl

Menu:
Menu

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
9.00-

Website:
https://www.lateraanzee.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/lateraanzee

Instagram:
https://www.instagram.com/lateraanzee

Bekijk ook:
Bloemendaal

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,