stadsstranden_banner

Beachclub Lekker (Vrouwenpolder)

stadsstranden

Beachclub Lekker is een Beachclub in Vrouwenpolder, Zeeland die het gehele jaar geopend is. In deze eigentijdse Beach Club gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland, kun je genieten van de vele aspecten die Zeeland zo speciaal maken. Je kunt in een ontspannen sfeer genieten van de mooie natuur en de historie die hiermee verbonden is. In het restaurant kun je samen met familie, partner, vrienden of vriendinnen genieten van grote diversiteit aan gerechten. De speciale bieren en wijnen die Beach Club Lekker aanbiedt in combinatie met het schitterende uitzicht en de gezellige loungegedeeltes zullen uw dag compleet maken.

Eten en drinken

Beach Club Lekker is de ideale locatie om ongedwongen een lekker hapje te eten en te drinken. In een ontspannen sfeer kun je hier genieten van kwalitatief goede producten aan tafel, maar natuurlijk ook van een lekker wijntje in de lounge gedeeltes.

beachclub lekker

Probeer eens de geconfijte eendebout of een halve kreeft. Ook een aanrader zijn de whiskeyproeverijen van Beachclub Lekker.

Lekker uitwaaien aan de zee

Bij Beach Club Lekker hoeft er even helemaal niks, je kunt hier heerlijk uitwaaien aan de zee en daarna genieten van een borrel op ons zonnige terras. Geniet hier ondertussen ook van de mooiste zonsondergang van Nederland.

beachclub lekker

Feesten bij Beachclub Lekker

Bruiloften
Elkaar het JA woord geven met een prachtige ondergaande zon en de voeten in het zand, Beach Club Lekker maakt deze droom werkelijkheid! Een reis naar het buitenland is niet meer nodig, je kunt in dezelfde tropische sferen samen met al jevrienden en familie trouwen op het mooie Zeeuwse strand.

Beach Club Lekker biedt als officiële trouwlocatie alles in één. Je kunt hier na de geloften genieten van een heerlijk diner, die geheel naar eigen keus is samen te stellen. Ook voor het feest ben je hier aan het goede adres.Je hoeft je nergens druk over te maken, Beachclub Lekker zorgen ervoor dat deze droomdag in vervulling gaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze staan er voor open.

beachclub lekker

Naast de prachtige locatie en de gezellige sfeer die hangt in Beach Club Lekker, is er ruime parkeergelegenheid en is het rolstoeltoegankelijk.

Alle wensen zijn bespreekbaar! Kom dus gerust eens langs om de sfeer in je op te nemen en de mogelijkheden door te spreken. Bent je binnenkort jarig, organiseert u een babyshower, zoekt je nog een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst of een gezellige BBQ? Ook voor deze gelegenheden kunt u bij ons terecht.

Bedrijfsfeestjes

Zoekt je nog een unieke locatie voor een bedrijfsfeestje? Dan ben je bij Beach Club Lekker aan het goede adres.

Er zijn verschillende teambuildingsactiviteiten, zowel op het strand als in de zee die genoeg uitdaging bieden en om samenwerking vragen. Met het uitzicht op Deltapark Neeltje Jans en de omgeving van het strand is dit ook zeker iets om optimaal van te kunnen genieten.

Details

Adres:
Strand Vrouwenpolder 70
4354 XZ, Vrouwenpolder
0118-596408
info@beachclublekker.nl

Parkeren:
Er is ruime betaalde parkeergelegenheid bij de locatie.

Route:
Geef het adres Strand Vrouwenpolder 70 in in de navigatie.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Maandag ……. Gesloten
Dinsdag ……. Gesloten
Woensdag …. Gesloten
Donderdag ….Gesloten
Vrijdag ……….11:00 – 20:00
Zaterdag …….11:00 – 21:00
Zondag ………. 11:00 – 20:00

Website:
http://beachclublekker.nl/

Twitter:
https://twitter.com/Beachclublekker/

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/Beachclublekker/

Instagram:
https://www.instagram.com/Beachclublekker/

Bekijk ook:
Zeeland

Tags: , , , , , , , , ,