stadsstranden_banner

Beachclub Lemmer (Lemmer)

stadsstranden

Beachclub Lemmer is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de recreatieve gast, maar biedt ook   uitstekende mogelijkheden en faciliteiten voor vergaderingen, feesten en als trouwlocatie.

beachclub-lemmer-018

Een gewilde en toonaangevende horecagelegenheid, mede ingegeven door de prachtige locatie. Gelegen aan het Lemsterstrand, op slechts enkele minuten rijden vanaf de A6, is het dé (zakelijke) ontmoetingsplaats bij uitstek. Voor uw lunch, diner, borrel, meeting of feestelijkbeachclub-lemmer-012e gelegenheid.

Waar u zich in Beachclub Lemmer ook bevindt, de ambiance is prachtig en de mogelijkheden zijn eindeloos. Buiten op ons beschutte terras bijvoorbeeld, met fenomenaal uitzicht over het IJsselmeer. Of binnen in ons smaakvol ingerichte restaurant, waar de sfeer van het meer overal voelbaar is.

En… na het wandelen op het strand is uw trouwe viervoeter, net als u, van harte welkom!

Vanaf november heeft Beachclub Lemmer een mooie, nieuwe herfst/winter menukaart. Wij nodigen beachclub-lemmer-012een ieder van harte uit voor een gezellig moment om onze nieuwe gerechten te proeven. En laat ons weten wat u ervan vindt.

Adres:
Industrieweg 2
Lemmer
0514 593 590

Seizoen:

Openingstijden:
Zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur geopend.
Woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 11:30 uur.
Maandag en dinsdag gesloten

Website:
http://beachclublemmer.bennergroep.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beachclublemmer

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/26994352/

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/beachclublemmer2012/

Tags: , , ,