stadsstranden_banner

Beachclub Lust (Vinkeveen)

stadsstranden

Nergens kun je zo dicht aan de Vinkeveense Plassen eten als bij Beachclub Lust! op Eiland 1. Het sfeervolle terras kijkt kilometers uit over het water tot aan de karakteristieke Vinkeveense kerktoren. Hans Venneman, eigenaar en chefkok, geniet elke dag van deze stek. ‘Ik word elke keer weer blij als ik hier naartoe rijd. Het voelt hier alsof ik zelf op vakantie ben.’ Het restaurant bevindt zich op een recreatie-eiland dat via een brug bereikbaar is; Daardoor is Beachclub Lust per auto, fiets, te voet en uiteraard per boot goed bereikbaar.

Restaurant

In de winter heeft het restaurant een echte winter-kaart, maar de mediterraanse invloeden worden niet vergeten…

Chef-Kok Hans van Beachclub Lust over de winter-kaart: “Onze gasten komen in de winter echt relaxed lunchen of dineren. Dan willen we ze extra verwennen met heerlijke vlees- en visproducten, verse ingrediënten en goed gevulde borden. Gasten zien in mij een Bourgondiër; Misschien hebben ze wel een beetje gelijk, maar ik vind het belangrijk dat onze gasten lekker kunnen genieten en dan mag het ook wel eens een onsje meer zijn!”

beachclub lust

Beachclub Lust feesten en bedrijfsevents

Je kunt ook bedrijfsevents en feesten houden bij Beachclub Lust. Er is veel mogelijk. Wil je een vraag stellen of een afspraak maken neem dan telefonisch contact op met Beachclub Lust op 0294-290382.
Beachclub Lust

Zand Eiland 1

Beach club Lust is gelegen op Zand Eiland1. Zand Eiland 1 is het Recreatie Eiland van de Vinkeveense Plassen. Het eiland is bereikbaar via de wal vanaf het gratis parkeerterrein over twee bruggen en vanaf het water kun je met de boot op diverse aanlegsteigers aanmeren. Je kunt er zwemmen, zonnen, wandelen, een hapje eten, genieten van het uitzicht, duiken, borrelen, een sloep of zeilboot huren en een bedrijfsuitje op het water organiseren.

Details

Adres:
Zandeiland Één 1
Vinkeveen
0294 290 382
info@lustvinkeveen.nl

Parkeren op het gratis parkeerterrein ‘Eiland 1’
3 minuten lopen over de brug naar het eiland

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Oktober-Maart
Ma/Di – Gesloten
Wo/Do/Vr – Open vanaf 16 uur
Za/Zo – Open vanaf 12 uur
April – September
Ma/Zo – Open vanaf 12 uur

Website:
http://beachclub.lust.restaurant/

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/LustVinkeveen/

Instagram:

Bekijk ook:
Het Gooi

Please follow and like us:
error957
fb-share-icon364
Tags: , , , , , , ,