stadsstranden_banner

Beachclub Meer (Winterswijk)

stadsstranden

Zon, strand, water, vernieuwende activiteiten, muziek en een gezellige beachbar met vuurplaats: dat is in een notendop het fundament onder Beachclub MEER en Aquapark Winterswijk op recreatiegebied ‘t Hilgelo. Als deze crowdfund-campagne succesvol verloopt zal het project in mei 2017 van start gaan. Er worden verschillende, vernieuwende activiteiten aangeboden. Voor het eerste jaar zijn dat een Wibit Aquapark voor de jongste jeugd, een spectaculaire BLOB voor de sensatiezoekende jongeren en varende terrassen met elektromotoren voor de bourgondische (jong)volwassenen. Daarnaast willen de ondernemers zo spoedig mogelijk de elektrische surfboards op de Nederlandse markt introduceren.

beachclub meer

Op het strand realiseren de drie jonge ondernemers een hippe beachclub met gezellige (live)muziek en een vuurplaats. In de bar kunnen bezoekers voor en/of na de activiteiten genieten van een welverdiend hapje en een heerlijk drankje. Een geschikte plek waar de initiatiefnemers gedurende het hele seizoen verschillende unieke evenementen zullen organiseren. Kortom; volop beleving voor meerdere doelgroepen in een ultieme setting! Recreatiegebied ‘t Hilgelo verandert dankzij de vernieuwende activiteiten in één van de meest aantrekkelijke en hippe recreatiegebieden van Nederland en de Euregio!

Recreatiegebied Hilgelo bij Beachclub Meer

Aan de rand van Winterswijk ligt recreatiegebied ‘t Hilgelo. In het verleden vervulde ‘t Hilgelo een regionale functie en trok het tijdens heel warme zomers jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Doordat de wensen van de consument zijn veranderd lopen de bezoekersaantallen al jaren terug. Kortgezegd voldoet het huidige, zeer beperkte aanbod op ’t Hilgelo totaal niet meer aan die wensen.

beachclub meer

De teruglopende belangstelling voor recreatiegebied ‘t Hilgelo is een doorn in het oog van eigenaar Leisurelands B.V. én de gemeente Winterswijk. Zij bestempelen ‘t Hilgelo als een recreatiegebied dat heel veel potentie in zich heeft en dat schreeuwt om verdere ontwikkeling. Daarom willen Leisurelands en gemeente de voorwaarden scheppen om de recreatieve en economische betekenis van het Winterswijkse recreatiegebied te versterken. De ondernemers achter MEER B.V. (Jeroen Schreurs, Wouter Beijers en Jimmy Beijers) willen zich hier graag voor inzetten en sterk voor maken. Het is hun visie dat ‘t Hilgelo mee zal moeten bewegen met trends en ontwikkelingen in de markt om een rol van betekenis te kunnen blijven spelen als recreatief gebied.

Details

Adres:
’t Hilgelo
Winterswijk
Bellen 06 53584855

Menu:

Seizoen:

Openingstijden:
10:00 – 0:00

Website:
https://kapitaallokaal.nl/projecten/beachclub-meer-aquapark-winterswijk/

Twitter:
https://twitter.com/beachclubmeer

Facebook:
https://www.facebook.com/beachclubmeer/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubmeer/

Bekijk ook:
Gelderland

Bewaren

Tags: , , , , , ,