stadsstranden_banner

Beachclub More-Itz (Drimmelen)

stadsstranden

Beachclub More-Itz is niet zomaar een restaurant, het is een experience. Hier wilt en moet u zijn geweest. Een van de mooiste ligplaatsen van de Biesbosch vind u hier in de zomer. En zelfs in de winter is het een prachtige plek. Daarom blijft More-Itz de gehele winter open. Uiteraard wel met de kachel en heaters aan. More-Itz is 360 graden en 365 dagen beleving.

Beachclub More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk. Hier is de ‘sky’ echt de ‘limit’. Een mondaine après skihut aan het water? Waarom niet! Zowel ’s winters als ’s zomers staat More-Itz voor je klaar om je de beste service te bieden, samen met de partners. Verruil de ski’s in voor waterski’s en glij het water over in plaats van de sneeuw. Na het sporten kom je gezellig binnen ‘après-skiën’.

More-Itz gaat een stap verder. Hoger. In de wolken. Dichter bij de hemel. Voorbij strandtent en après ski. Verwacht meer beleving, meer uitdaging. Meer dan je ooit hebt meegemaakt. Gooi alles wat je kent overboord. More-Itz gaat jeiedere dag verbazen. Verwacht meer zomer, meer winter, meer feesten, en vooral ook meer producten. More-Itz is fashion, verzorgingsproducten en lifestyle.

more itz interieur

Meer bij Beachclub More-Itz

Bij Beachclub More-Itz kun je meer dan alleen genieten van het overheerlijke eten en de fijne wijnen. Dompel jezelf onder in de lifestyle. Je kunt bijvoorbeeld het meubilair dat je ziet staan, kopen, maar ook de kleding die de medewerkers dragen. Zie je iets staan wat je graag wilt aanschaffen? Vraag dan naar de hardcopy catalogus, of bekijk deze online.beachclub more-itz

More-Itz heeft een nieuwe concept geintroduceerd: THANK GOD ITZ MORE. Spectaculaire feesten met More DJ’s, More Bites, More Drinks. Waar het eindigt weet niemand. Thank God Itz More events zijn events die 1 à keer per jaar plaatsvinden. En is voor de bezoeker die luxe wenst in een premium environment. Don’t miss it als je meer wilt in het weekend. Thank God Itz More!

Een Zwitsers chalet in de Biesbosch? Bij More-Itz kan het! In de winter een après-ski sfeer, in de zomer een gevoel van een luxe strandtent. Dus voor ieder wat wils. Het fantastische pand is ontworpen door BINT architecten, die ervoor gezorgd hebben dat het gebouw perfect past in de omgeving, maar ook opvalt en de aandacht trekt in de prachtige jachthaven van Drimmelen.

beachclub More-Itz

Brasserie More-Itz heeft een uitgebreide keuken. Het team staat elke dag voor je klaar om verrukkelijke gerechten te bereiden. Van de hoogste kwaliteit uiteraard. More Itz wil een thuisgevoel creëren voor alle gasten, dit wordt verzorgd door de sfeer, gezelligheid en de uitstekende service van gastheren- en vrouwen hier op af te stemmen. Ben jeop zoek naar een prachtige locatie voor een vergadering of uw bedrijfsuitje? Dan ben je bij More-Itz op het goede adres. De locatie is gelegen aan het water in de prachtige natuur van de Biesbosch. More Itz helpt je graag bij het organiseren van vergaderingen of bedrijfsfeest. Er zijn zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar waar je tot 200 medewerkers kunt verwelkomen.

Details

Adres:
Nieuwe Jachthaven 50
4924BA Drimmelen
0162682758
info@more-itz.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open.

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zondag 11.00 – 00.00

Website:
http://www.more-itz.nl/

Twitter:
https://twitter.com/more_itz

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/moreitzmore/

Instagram:
https://www.instagram.com/more_itz/

Bekijk ook:
Brabant

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , ,