stadsstranden_banner

Beachclub Naturel (Scheveningen)

stadsstranden

Beachclub Naturel is de witte parel aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Bij Naturel geen opsmuk en drukte, maar verstilde schoonheid en ingehouden klasse. De afgelegen ligging maakt Naturel een oase van rust en eenvoud: het perfecte canvas voor een stijlvol privé-feest of sfeervol huwelijk. Maar ook voor een zakelijke evenement of gewoon een heerlijke stranddag is Naturel jouw keuze. De keuken bereidt eerlijke, gezonde gerechten. Welkom bij Naturel.

Keuken van Beachclub Naturel

Puur, eerlijk en vers zijn kenmerkend voor de keuken. Naturel maakt in de keuken dan ook zo veel mogelijk gebruik van diervriendelijke, biologische en/of scharrel producten. Beachclub Naturel gebruikt uitsluitend verse producten van de beste leveranciers zoals “Grand Pochon”, “het Vlaamsch broodhuys” en “Piet van den Berg”.beachclub naturel

Een groot gedeelte van de menukaart wisselt dagelijks. Hierdoor wordt je blijvend verrast en wordt tevens kwaliteit gegarandeerd. Beachhouse Naturel is flexibel ten opzichte van uw wensen/partijen.

Feesten en partijen

Iets te vieren? Geef je feest bij Naturel! We hebben uitgebreide mogelijkheden voor lekkere hapjes en drankjes en heerlijke muziek. Goed gezelschap en onze unieke locatie aan het strand van Scheveningen doen de rest.

Naturel is een perfecte locatie voor uw personeelsuitje, bedrijfsfeest of team building sessie. Uiteraard kunnen we helpen met het verzorgen van lekkere hapjes en drankjes, activiteiten, workshops en muziek.beachclub naturel

Naturel is de meest bijzondere plek in Scheveningen om te trouwen, al zeggen we het zelf. De magie van Naturel is mede te danken aan de afgelegen plek. Geen buren, geen lawaai van andere strandtenten, helemaal niets anders dan zand, zee en duinen om je heen. Je waant je op je eigen eiland en hebt voor eventjes ook écht je eigen stukje strand. De romantische en vooral ongedwongen sfeer maakt Naturel een trouwlocatie waar alleen de echte strandliefhebber op af komt.
Sinds 2010 is Naturel ook een officiële trouwlocatie, waardoor het mogelijk is de volledige dag op deze plek te vieren. Samen met onze eventmanagers bedenk je jullie ideale bruiloft, en door hun jarenlange ervaring zorgen zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Details

Adres:
Noorderstrand 2 (Zwarte Pad)
Scheveningen
06 81 28 39 07 (Voor reserveringen en overige vragen)

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart – Oktober

Openingstijden:
Vaste openingstijden heeft  Naturel niet. Naturel gaat mee met het weer, dus zolang het niet pijpenstelen regent zijn ze open

Website:
http://www.naturel.info

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Naturelbeachclub/

Instagram:
https://www.instagram.com/naturel_beachclub/

Bekijk ook:
Zwarte Pad

Tags: , , , , ,