stadsstranden_banner

Beachclub O. (Noordwijk)

stadsstranden

Beachclub O. geeft je zon, zee, strand en plezier in een luxe ambiance met de buitenlandse allure van luxe lounges en een van de beste beachclubs.
Welkom bij dé mooiste strandtent in Noordwijk aan Zee . Beachclub O. in Noordwijk aan Zee is 365 dagen per jaar geopend voor lunch en diner en bevindt zich op de mooiste locatie op het strand, voor Hotels van Oranje waar we onderdeel van uitmaken. U heeft prachtig uitzicht over de Noordzee, zowel vanuit debeachclub als vanaf de luxe ligbedden met matrassen en de VIP cabana’s. Kom genieten van een ontspannen lunch, een diner in een geweldige ambiance of loungen met een fles bubbels of andere drinks.

beachclub o stadsstranden.nl

Deze beachclub is dé strandtent in Noordwijk aan Zee. De ideale locatie voor een lunch aan zee, een culinair diner met verse streekproducten of een goede fles wijn of bubbels.

Live at Beachclub O.

Live at Beachclub O. in Noordwijk aan Zee is een live event dat elk jaar terug keert bij Beachclub O. Elke editie heeft de lekkerste zomerdeuntjes en heerlijke gerechten.

Wat kunt u verwachten bij Live at Beachclub O.?

  • Live optredens van diverse artiesten
  • U kunt a la carte bij ons komen dineren
  • Wilt u niet dineren? Kom gezellig een drankje doen aan onze bar
  • U hoeft geen entree te betalen
  • We starten om klokslag 17.00 uur
  • Met mooi weer verplaatsen we de gezelligheid naar buiten

beachclub o stadsstranden.nl

High Wine bij Beachclub O.

Een heerlijke High Wine Noordwijk op het strand met vrienden of familie.
Geniet samen met vriendinnen, vrienden, collega’s of familie van de ongekende High Wine van bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee, Reserveer uw tafel op het terras of ga voor een overdekte plek in het heerlijke restaurant. Wat u ook kiest, de High Wine is verzekert van een fijne avond met muziek, lekkere smaken en het strand. Bent u toe aan een avond vol plezier, heerlijke gerechten, fijne muziek en een ongedwongen sfeer? Beachclub O. legt u compleet in de watten. This is ‘O‘

Adres:
Koningin Wilhelmina Boulevard 106
Noordwijk
@BeachclubONoordwijk
Telefoon: 071 367 6894

Seizoen:
Hele jaar geopend.

Openingstijden:
11.00-0.00

Website:
https://www.beachclubo.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beachclubo

Facebook:
https://www.facebook.com/BeachclubONoordwijk/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubo/

 

Bewaren

Tags: , ,