stadsstranden_banner

Beachclub Paal 14 (Katwijk aan Zee)

stadsstranden

Beachclub Paal 14 is een sfeervol en gezellig strandpaviljoen op het Katwijkse strand.

Bij Beachclub Paal 14 vind je ruimte, ontspanning en een warme hartelijke sfeer. Alles voor een lome, warme dag op het strand. Maar bovenal is het een strandpaviljoen waar je gewoon jezelf kunt zijn. Alleen, met vrienden, collega’s met of zonder kinderen.

Trakteer jezelf op een heerlijke cappuccino, een goed glas wijn of een lekker koud biertje. Terwijl de kinderen zich vermaken in de grootste zandbak van Nederland en uw dag kan niet meer stuk!! Of kom lekker eten en geniet van een prachtige Katwijkse zonsondergang.

Lunch of Brunch bij Beachclub Paal 14

Geniet van een heerlijke lunch of brunch op het strand? Ook bij slecht weer in ons sfeervolle paviljoen.

Beachclub paal 14

Ook staat Paal 14 inmiddels bekend om de gezellige en sfeervolle feesten en arrangementen zoals barbeque- en strandfeesten, recepties en bruiloften. Voor meer informatie kijk bij details.

Een sfeervolle locatie op het Katwijkse strand voor uw compleet verzorgde barbecue- of bedrijfsfeest, receptie, bruiloft of buffet. Onbezorgd genieten bij Beachclub Paal14.

Beachclub paal 14

 

Heerlijk aan het Katwijkse strand, een onbezorgd feest op een gezellige locatie. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen. Voor informatie of vragen kunt je contact met Paal 14 opnemen via de gegevens onder het kopje Details.

Natuurlijk kunt je ook even bij Paal 14 binnenstappen. Arrangementen zijn voor groepen vanaf 25 personen.

Beste nieuwkomer

De Katwijkse strandtent Paal 14 is verkozen tot beste nieuwkomer onder de strandpaviljoens door Strand Nederland. De prijs werd uitgereikt bij het beste paviljoen van vorig jaar: De Waterreus op Scheveningen. De verkiezing werd dit jaar voor de tiende keer georganiseerd.

Paal 14 is een familiebedrijf van de broers Mark en Jordi Grimbergen en hun vader. Zij openden dit jaar een nieuw paviljoen dat het hele jaar open is. De strandtent staat in Katwijk bekend om zijn rieten parasols, de gezellige zomerse muziek en feestelijke lichtjes die vooral ’s avonds veel sfeer brengen.

Details

Adres:
Boulevard ZeeZijde 7
2225 BB Katwijk
T 071-4014464

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele seizoen

Openingstijden:
Paal 14 is iedere dag geopend vanaf 9.00 uur tot u er genoeg van hebt! De keuken is geopend vanaf 11.00 uur.

Website:
http://www.paal14.nl/

Twitter:
https://www.twitter.com/paal_14/

Facebook:
https://www.facebook.com/Paal14/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/tags/paal14/

Bekijk ook:
Katwijk

Bewaren

Tags: , , , , ,