stadsstranden_banner

Beachclub Perry’s (Scharendijke)

stadsstranden

Beachclub Perry’s is al meer dan 25 jaar een begrip aan de “hotspot” Brouwersdam in Scharendijke in Zeeland. In een Noord-Afrikaanse sfeer je vrije tijd besteden met gastvrijheid op het strand? Op het zonneterras, onder de verwarmde veranda, bij het haardvuur of gewoon gezellig aan de bar… Wil je drinken, eten en relaxen? Mooi! dat is ook de passie van de mensen van Beachclub Perry’s. Voor het ultieme vakantiegevoel hoeft u dus géén tien uur te vliegen.

Eten en drinken bij Beachclub Perry’s

Of het nu een vers gemalen espresso bij de opkomende zon in de ochtend is, een tapas lunch met een koele Desperados of een glas bubbels. Of bij het diner een passende wijn van onze geselecteerde “Wijnen uit de hele wereld”, wat genieten aangaat?… dat begint bij Perry’s!

beachclub perry's

De gerechten zijn een “reisje rond de wereld”. Beachclub Perry’s laat zich inspireren door de producten, smaken & kruiden die een land kenmerken. Je proeft jevakantie en geniet van de variërende gerechten van de regelmatig wisselende menukaart.

Zonnen bij Perry’s

Beachclub Perry’s verhuurt  strandbedden, windschermen en parasols op het strand vóór Perry’s. Heerlijk luisteren naar de branding terwijl je dekinderen in de gaten kunt houden. ’s Middags lunchen op het terras of een ijsje en blikje fris halen bij het luik…dat is ook vakantie! Liever wat luxer en relaxed zonnen? Reserveer dan een loungebed op ons relax-deck.

Feesten bij Beachclub Perry’s

Bijvoorbeeld een huwelijk, een geboorte, verjaardag of wilt u een ècht goed verzorgd bedrijfsfeest? Wij kunnen het allemaal voor u regelen & verzorgen.

Of het nu gaat om een gezellig familiefeest of een onvergetelijke bruiloft, of wilt u gewoon een ècht goed verzorgd bedrijfsfeest? Dansen in het zand en dineren op het terras? goed eten, live muziek en heerlijke dranken?… vraag naar de mogelijkheden. Alle feesten (ook kleine) worden op maat verzorgd ná een persoonlijk gesprek.

beachclub perrys

Bedrijfsfeest/uitje

Uw bedrijf organiseert een feest voor alle medewerkers, nee…niet zomaar een feest maar een ècht goed verzorgd bedrijfsfeest waar iedereen met plezier aan terug zal denken. Denk dan bijvoorbeeld aan ontvangst met een tropische cocktail in de zon, lekker bijkomen, relaxen en borrelen. Als diner Live Cooking in combinatie met een goed verzorgde BBQ en een dessertbuffet, een Caribische band die de voeten van de vloer laat bewegen en de zon die in de zee zakt terwijl u geniet in Zeeland! Als klap op de vuurpijl behoord een afsluitende vuurwerk-show tot de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Teambuilding van Piratenspel tot vliegeren, kite-surfen, blokarten, surfen of lekker knallen met een snelle RIB boat over de Noordzee.

Details

Adres:
Strand Brouwersdam 1,
4322 NR Scharendijke
t. 0111 671 723
e. info@beachclubperrys.n

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
10:00 – 23:00

Website:
http://beachclubperrys.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beachclubperrys

Facebook:
https://www.facebook.com/beachclubperrys

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubperrys/

Bekijk ook:
Zeeland

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , ,