stadsstranden_banner

Beachclub Royal (Hoek van Holland)

stadsstranden

Beachclub Royal is twee jaar achtereen uitverkozen tot “Beste Strandpaviljoen van Nederland”. Mede dankzij de goede service, gastvrijheid, eerlijke menukaart en de ambiance, het hele jaar doorWaar in de zomermaanden Beachclub Royal wordt aangemerkt als The Place To Be! is dit in de wintermaanden ook zeker zo. Het strand heeft de donkere dagen iets magisch, en Beachclub Royal is dan ook helemaal ingericht als warme en knusse Beachclub, om op te warmen en knus samen te zijn. Met elkaar genieten van het uitzicht, en ondertussen genieten van de gastvrijheid van Beachclub Royal. Natuurlijk staat tijdens ieder seizoen service op nummer 1, want iedere gast wordt verwend! Beachclub Royal staat voor betaalbare luxe, waardoor iedereen zich lekker in de watten kan laten leggen door onze crew.

Betaalbare Luxe bij Beachclub Royal

Geen haute cuisine bij Beachclub Royal, maar een eerlijke menukaart waar voor elk wat wils op te vinden is. Met biologische vleesproducten en duurzaam gevangen vis. Voor de kinderen diverse kindermenu’s, een kleine greep uit de “grote” gerechten. Iedere week zorgt onze chefkok voor een heerlijk verrassend menu buiten onze menukaart om, zodat ook onze vaste gasten verwend blijven worden.beachclub royal stadsstranden.nl

Gewoon lekker een hapje eten met de bekende Royal kwaliteit en gezelligheid. Ons sfeervol ingericht restaurant met uitzicht op strand en zee is uitstekend toegankelijk voor minder valide en is zeer kindvriendelijk, met een grote speeltuin op het strand, spelletjes en zelfs een springkussen! Parkeren kan gewoon voor de deur of op 5 minuten loopafstand. Het hele jaar door een geweldig uitzicht over strand en zee!

Partyplace

Beachclub Royal staat vooral bekend om de feesten en  partijen, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van thema feest tot babyshower. Voor zowel kleinere gezelschappen tot feesten met maximaal 7.500 personen verzorgt Beachclub Royal alles naar wens. Iedere partij is anders, en daarom wordt alles op maat gemaakt en persoonlijk besproken.

Tijdens de zomermaanden is Beachclub Royal met zijn stijlvolle terras en ligbedden “The place to be” voor de echte zonaanbidder. Echte palmen, zand, lounge-seats, vriendelijk personeel en bediening op de hele beachclub zorgt voor het ultieme tropische relax gevoel! Voor onze zakelijke klanten die in alle rust willen vergaderen is er een business lounge met een geweldig uitzicht op zee en strand. Dat Beachclub Royal een officieel erkende trouwlocatie is maakt het mogelijk dat er echt op het strand getrouwd wordt.

Beachclub Royal verzorgt al jaren grote en kleine events voor bedrijven en particulieren. Op deze pagina een klein overzicht van een aantal van deze events. Klik gerust op de links en laat u verrassen met wat er op het strand en in de beachclub allemaal mogelijk is.

beachclub royal stadsstranden.nl

Bij het zoeken naar het voor u juiste event helpen wij graag, geen idee is ons te gek! Probeer ons gerust uit met de meest ingewikkelde, vreemde of nog nooit gestelde vragen hoe u uw event ziet. Wij zijn ervan overtuigd u te kunnen overtuigen met een event zoals u het bedoeld! Hieronder een selectie van feesten en evenementen die Beachclub Royal heeft georganiseerd.

Adres:
Zeekant 37
3151HW – Hoek van Holland
+31 (0)174 383 438

Seizoen:
Hele jaar.
Zomer: 7 dagen per week
Winter: Vrijdag, Zaterdag, Zondag vanaf 11.00

Openingstijden:
11.00-

Website:
http://www.beachclubroyal.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beachclubroyal

Facebook:
https://www.facebook.com/Beachclub-Royal-160559013996320/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/4493585/beachclub-royal/

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,