stadsstranden_banner

Beachclub The Sunset (Hollum – Ameland)

stadsstranden

Op het uiterste westpuntje van Waddeneiland Ameland vind je Beachclub The Sunset. Beachclub The Sunset heeft meerdere terrassen. Voor een uitgebreide maaltijd schuif je aan één van de stoere houten tafels, om lekker te loungen plof je neer op één van de grote houten loungebanken met zoveel kussens dat je er eigenlijk niet meer uit wil. Koelt het wat af dan ga je lekker bij één van de 10 buitenhaarden zitten die zelfs in de winter nog genoeg warmte geven om te blijven zitten. Pal naast The Sunset staat het ‘beachterras’. Grote hardhouten loungebanken met spierwitte kussens gewoon in het zand. Wanneer de bediening je op blote voeten een groot stuk verse watermeloen komt brengen, waan je je in het buitenland. De Leeuwarder Courant omschreef het als “Ibiza aan de Noordzee”..

Je kijkt uit over de Noordzee met in de verte Terschelling en als je goed kijkt zie je nog net een stukje van Friesland. The Sunset dankt haar naam aan een adembenemende zonsondergang. Volgens velen de mooiste van Nederland.
beachclub the sunsetSteeds meer mensen ontdekken dat Ameland een fantastische keuze is voor groepsuitjes, bijzondere activiteiten, feesten en bruiloften. Beachclub The Sunset is hiervoor de ideale partner.

Beachclub the Sunset in Hollum

Hollum is een dorp op het Nederlandse waddeneiland Ameland in de provincie Friesland. Hollum ligt aan de Borndiep en is daarmee het meest westelijke van de vier dorpen op Ameland. Met ongeveer 1100 inwoners is het ook het grootste dorp van Ameland.

beachclub the sunset

Strandpaviljoen The Sunset heeft verschillende faciliteiten; er zijn douches en toiletten en er kunnen strandstoelen en windschermen gehuurd worden. Ook is het mogelijk hier een strandrolstoel te lenen.

Beachclub The Sunset is een officiële trouwlocatie. En wat voor één! Speciaal voor jullie huwelijksdag heeft Beachclub The Sunset een prachtig paviljoen ingericht.

Adres:
Oranjeweg 61,
9161 CB Hollum Ameland
+31 (0)519 554 280,
info@thesunset.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
11:00-22:00

Website:
http://www.thesunset.nl/

Twitter:
https://twitter.com/sunset_ameland

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/beachclubthesunset/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/255660801/

Bekijk ook:
Waddeneilanden

Tags: , , , , ,