stadsstranden_banner

Beachclub Titus (Kijkduin)

stadsstranden

Beachclub Titus heeft als eerste strandtent op Kijkduin een unieke locatie en is daarbij in seizoen 2015 door de Belgen benoemd tot beste strandtent van Nederland. Met vrij zicht en diverse terrassen geniet u optimaal van zon, zee en het strand. Dagelijks serveren wij in ons restaurant heerlijke specials, waar u ook van harte welkom bent om a la carte te dineren. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij al ruim 20 jaar geweldige bruiloften. Ook voor privé vieringen en zakelijke partijen vindt u in Titus de juiste partner. Middels persoonlijk contact organiseren wij samen een geweldige beleving.

Ook voor een bruiloft aan het strand is Beachclub Titus een goede locatie. Beachclub Titus heeft met 20 jaar ervaring uitgebreide kennis wat er komt kijken bij een bruiloft en nemen het organiseren van deze magische dag graag uit handen.

Restaurant Beachclub Titus

Beachclub Titus biedt u gedurende het strandseizoen 2017 een culinaire ontdekkingstocht in het teken van lokale producten en duurzaamheid.beachclub titus

Nieuw dit seizoen is dat er gebruik wordt gemaakt van alle producten uit de duinen en slikgronden rond de branding, bij ons voor de deur. Proef producten als: lamsoor, zeewinden, rozenbottel, duindoornbessen, algen en wieren. De vis die wij serveren heeft het MSC-keurmerk en is daarbij op een verantwoordelijke manier gevangen, wat de kwaliteit ten goede komt. Voor de gerechten bestaand uit vlees en gevogelte geldt het kenmerk ‘’vrije uitloop’’. Groenten en fruit zijn vrijwel geheel biologisch en vanuit het Westland, nabij.

De beleving van het strand wordt tevens meegenomen in de bereidingstechnieken in de keuken. Het roken van producten in duinriet en het afbinden van soepen en sauzen is op basis van algen. Het brood op de lunchkaart bevat minder tot geen gluten door het gebruik van algen of zeewater en wieren in het product.

Events

Beachclub Titus biedt, met de verschillende binnen en buitenruimtes, plek aan diverse groepen en partijen. Met meer dan 25 jaar ervaring, weet Beachclub Titus als geen ander wat er komt kijken bij het organis eren van een bedrijfsfeest of teamuitje. Tevens biedt Beachclub Titus de ideale voor een rustige en vruchtbare vergadering. Wij helpen u graag een geslaagde dag of avond te organiseren, zodat u onbezorgd met uw team kan meegenieten.beachclub titus

Als eerste strandtent op het strand van Kijkduin heeft Beachclub Titus een unieke locatie en daarmee vrij uitzicht naar zee en de pier van Scheveningen. Nauwelijks tot geen doorloop van strandgangers behoudt de privacy van onze terrassen en het restaurant. Beachclub Titus biedt de volgende deelruimten die los of gezamenlijk zijn af te huren.

BBQ bij Beachclub Titus

BBQ aan uw eigen tafel op het strand van Kijkduin / Scheveningen? Beachclub Titus maakt het mogelijk! Voor gezelschappen tussen de 10 en 25 personen bieden wij de Tafel BBQ, een speciale BBQ waarmee u zelf de heerlijkste vlees-, vis- en vegetarische gerechten grillt. De samenstelling van het menu is volledig af te stemmen op uw eigen smaak en budget. U kunt vanuit diverse salades twee salades naar keuze kiezen. Heerlijk mals stuk vlees met keuze uit gemarineerde kippendijtjes saté, varkensfiletlapjes, runderhamburger en rundersteaks. Geserveerd met friet en diverse sauzen.

Liever van alle BBQ gemakken voorzien en langs het buffet wanneer het u uitkomt? Dat kan natuurlijk ook, dankzij het BBQ Buffet van Beachclub Titus. Voor groepen vanaf 25 personen richten wij een compleet BBQ buffet op waar u keuze hebt uit frisse salades, heerlijk vlees en diverse supplementen.

Details:

Adres:
Beachclub Titus
Zuiderstrand 12
Den Haag
Tel: 06 2215 5971

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart – Oktober

Openingstijden:

Maandag     10:00 – 23:30
Dinsdag       10:00 – 23:30
Woensdag   10:00 – 23:30
Donderdag  10:00 – 23:30
Vrijdag         10:00 – 02:00
Zaterdag      10:00 – 02:00
Zondag        10:00 – 01:0

Website:
https://beachclubtitus.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beachclubtitus

Facebook:
https://www.facebook.com/Beachclubtitus/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubtitus/

Bekijk ook:
Kijkduin

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , ,