stadsstranden_banner

Beachclub Whoosah (Scheveningen)

stadsstranden

Beachclub Whoosah is een niet te missen strandpaviljoen aan het Zwarte Pad in Scheveningen. De exotisch aandoende beachclub valt op door het oplopende terras met z’n bomen, de grote rode kussens op de loungebanken en het dak van boomstammen.

Beachclub Whoosah is één van de hipste strandtenten van het Noorderstrand en wordt dan ook veel bezocht door jonge Haagse locals. Tijdens het strandseizoen vindt hier vrijwel elk weekend een gratis strandfeest plaats. Whoosah wordt dan een vette strandclub, waarbij je je bijna op Ibiza waant.

Feesten bij Beachclub Whoosah

Beachclub Whoosah is de perfecte locatie voor je privéfeest, bedrijfsfeest of bruiloft op het strand van Scheveningen. Tot maximaal 200 mensen (en met aanbouw zelfs 800) genieten bij Beachclub Whoosah van exclusief eten en drinken, een unieke locatie en geweldige muziek. We maken op basis van je wensen en budget altijd een mooie aanbieding op maat.beachclub whoosah stadsstranden.nl

Bedrijfsfeesten

Teambuilding op het strand? Bedrijfsborrel? BBQ­en met collega’s? Whoosah biedt een unieke locatie en een ervaren team op het gebied van events om je bedrijfsuitje onvergetelijk te maken.

Privéfeest

Ben je jarig? Geslaagd? Zomaar iets te vieren? Of wil je gewoon een gezellige avond met vrienden en familie? Dan is Whoosah de perfecte locatie voor ieder knalfeest op het strand met een volledige verzorging van je feest of partij!beachclub whoosah stadsstranden.nl

Huwelijk

Sinds een aantal jaren zijn we een geregistreerde trouwlocatie! Lekker eten en drinken, sfeervol, intiem en met uitzicht op zee genieten van de ondergaande zon; Whoosah is dé locatie voor uw bruiloft op het strand.

Keuken

WHOOSAH staat al jarenlang bekend om haar bijzondere gerechten. Ook dit jaar zijn we weer trots op onze menukaart. Deze bevat een hoop internationale gerechten, waarvan de meeste een Aziatische invloed hebben.
Vanaf het moment dat de zon opkomt kan je bij ons een lekker ontbijtje bestellen met een gezonde groene shake en een lekker bakkie koffie. De hele dag door kan je kiezen uit verschillende sandwiches, salades en huisgemaakte taarten. Proef einde van de middag een van onze speciale cocktails (ken je de Moscow Mule al?) met een lekkere snack zoals bijvoorbeeld truffel popcorn of de bitterballen van Oma Bob. Vanaf 17.00uur hebben we een aantal heerlijke hoofdgerechten op het menu staan, maar als je niet kan kiezen of je gewoon wil laten verrassen bestel je een WHOOSAH combo; een grote plank met een beetje van alles.

Details

Adres:
Zwarte Pad 66
2586 JM Scheveningen
06 81284027
info@whoosah.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart – Oktober

Openingstijden:
9.00-

Website:
http://whoosah.nl/

Twitter:
https://twitter.com/whoosahbeach

Facebook:
https://www.facebook.com/pg/Whoosahbeachclub/

Instagram:
https://www.instagram.com/whoosahbeachclub/

Bekijk ook:

Zwarte Pad

 

Tags: , , , , , , ,