stadsstranden_banner

Beachclub WOW (Scheveningen)

stadsstranden

Beachclub WOW is een strandtent aan het Noorderstrand bij het Zwarte Pad in Scheveningen. Vele mensen die deze strandtent hebben gevonden roemen de relaxte sfeer en de laid back ervaring bij Beachclub WOW.

Sfeer en Ambiance

De ongedwongen sfeer en de sfeervolle muziek maken luieren, zonnen en eten tot een feestje op het strand bij Beachclub WOW. beachclub wowBeachclub WOW heeft een terras dat je doet denken aan een ver eiland, maar dan op het strand van Scheveningen. De palmbomen, het zand, de ontspannen sfeer en de fijne muziek zorgen ervoor dat je bij deze strandtent goed kunt relaxen. Grote witte loveseats, hangmatten, plofkussens en loungebanken zorgen ervoor dat je hier in stijl kunt genieten van alle luxe. beachclub wowOp het grote terras kun je plaatsnemen in fauteuils, (lounge)banken, loveseats, chaise longues, hangmatten en (luxe)ligbedden. Dit brengt het rustige en relaxte Ibiza gevoel naar boven bij WOW.

Eten en drinken bij Beachclub WOW

Geniet van de goed uitgeruste keuken van WOW waaruit de lekkerste gerechten worden geserveerd in het restaurant of op het grote terras. Er is een ruime keuze aan verse vis en de beste kwaliteit vlees op “pure” wijze bereid. beachclub wowWOW heeft kwaliteit van het eten hoog in het vaandel staan, alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en op pure wijze. Geniet van verse vis en kies de Noordzee-vangst, met lekkere frisse groente en een sausje. Ben je meer een vleeseter, dan kies je voor één van de vele barbecuegerechten. beachclub wowSaté, hamburgers, spareribs of steak staan altijd op de kaart. Omdat WOW naast kwaliteit ook uitstekende service biedt, kan je op het strand ook gewoon drankjes bestellen.

Events bij WOW

Beachclub WOW is ook bekend om de events die er kunnen worden georganiseerd. WOW heeft ruime ervaring in het organiseren van een event, zoals een bedrijfsevenement, particuliere feest, bruiloft, diner, lunch, BBQ en buffet. beachclub wow eventOok evenementen zoals modeshows, presentaties kunnen bij WOW plaats vinden.

Strandactiviteiten

Het is ook mogelijk om bij WOW strandactiviteiten en teambuilding events mee te maken., Beachclub WOW werkt samen met een evenementen bureau gespecialiseerd in strandactiviteiten.

Beachclub WOW helpt om van een evenement een onvergetelijke dag te maken.

Details

Adres:
Beach Club WOW
Noorderstrand 58
Gelegen aan het Zwarte Pad
2586 ZZ Scheveningen
Telefoon: 06-22667095
E-mail: info@beachclubwow.nl

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte Pad (op twee minuten loopafstand) of in de grote parkeergarage aan de Zwolsestraat.

Route:
Beachclub WOW is gemakkelijk te bereiken met de auto. Volg voor het strand de borden Scheveningen Bad en rij door tot het Zwarte Pad.

Menu:
Menukaart

Openingstijden:
Elke dag van 09:00 – 00:00

Seizoen:
Beach Club WOW is 7 dagen per week van maart tot en met oktober geopend.

Website:
http://www.beachclubwow.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/beachclubwow/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubwow/

Bekijk ook:
Zwarte Pad

Tags: , , , , , , ,