stadsstranden_banner

Beachclub Zuyver (Eersel)

stadsstranden

Een dagje naar het strand gepland? Dan hoef je niet per se ver naar Den Haag of Zandvoort. In het Brabantse Eersel ligt Beachclub Zuyver, een strandpaviljoen aan het fijne Duynenwater.

Ambiance bij Beachclub Zuyver

Je kunt heerlijk chillen op het mooie terras van Beachclub Zuyver met uitzicht over het water.beachclub zuyver In de zomer kun je genieten van de fijne omgeving van het strand. Maar ook in het voorjaar en najaar is dit een schitterende plek.

Eten en drinken

Eten bij Beachclub Zuyver betekent heerlijk puur eten terwijl je geniet van de schitterende omgeving. Men gebruikt in de keuken zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Alles van de kaart wordt met aandacht gemaakt. Je ziet op de kaart veel herkenbare gerechten, maar met een hippe twist. Over de details op de menukaart is nagedacht en de gerechten worden altijd met liefde bereid. Probeer eens een van de wraps of een salade geitenkaas, of anders een lekkere verse hamburger.

Kom je ’s ochtends even een kopje theedrinken? Gezellig! Even blijven plakken en onze uitstekende lunch proberen, kan ook.beachclub zuyver Ben je meer in de mood om te borrelen, serveert Zuyver jou met veel plezier een drankje en borrelhapje. Bij Zuyver wil men jouw dag aan Duynenwater zo fijn mogelijk maken. De service is dan ook ontspannen en met een glimlach, precies zoals het hoort, vinden de mensen van Zuyver.

Trouwlocatie

Beachclub Zuyver is ook een trouwlocatie. Trouwen op het strand, leek dat je altijd al geweldig? Verzamel je pins met het thema ‘strandbruiloft?’ beachclub zuyverMaak het dan werkelijkheid! Bij trouwlocatie en Beachclub Zuyver geef je elkaar je ja-woord direct aan het schitterende Duynenwater. Samen met je familie en vrienden genieten van een heerlijke omgeving en lekker eten. Proosten aan het water. Het kan bijna niet romantischer.

E3 Strand

Beachclub Zuyver ligt aan het Brabantse E3 strand. Je kunt hier bijkomen van de dagelijkse drukte, lekker luieren in de zon, relaxen op het strand of op de ligweiden. 100% genieten!

E3 Strand

 

Midden in het bos, vlakbij Eersel, ligt een uniek plekje: het E3-Strand. Het uitgestrekte, helderwitte zandstrand van de bosrand tot de waterkant, dit is de locatie van Beachclub Zuyver.
Voor degene die niet houdt van zand tussen de tenen, zijn er diverse groene ligweiden. In de zon, in de schaduw, in het geroezemoes of in een rustig deel: ieder vindt een ideaal plekje op het ruime terrein.

Details

Adres:

Beachclub Zuyver
Buivensedreef 10
5521 RN Eersel
Telefoonnummer: 06 – 364 331 69

Website:
https://www.beachclubzuyver.nl/

Menu:
https://www.beachclubzuyver.nl/eten-bij-zuyver/

Route:
Vanuit Emmen gaat u de A37 op, vervolgens neem je de A28 en verlaat je de snelweg bij afrit 25-Zuidwolde. Neem de afrit naar rechts en vervolgens neem je de eerste weg naar rechts, dit is de Koedijk en vind je Strand Nijstad aan je linkerzijde.

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid en gratis parkeren.

Seizoen:
Kijk op de website

Openingstijden:
Do t/m zo van 11:00 – 18:00

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/beachclubZuyver/

Instagram:

Bekijk ook:
Brabant

Tags: , , , , , , , ,