stadsstranden_banner

Beach East (London – UK)

stadsstranden


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan duizend ton zand is gedeponeerd bij het Olympic Park Beach East, het grootste stedelijke strand in het Verenigd Koninkrijk. Met uitzicht op de gracht, het stadion en de prachtige parken,is het een ideale plek in Londen om de tijd te verdrijven in de zomerdagen. Een peuterbad en kermis zijn ideaal om de kinderen te vermaken terwijl met de twee strandbars – Pub Tropicana en Coconut Joe’s – er sportieve activiteiten en live muziek zijn die een verleidelijke attractie voor de volwassenen vormen.

Evenementen
beach east urban beach stadsstrand

Een scala aan evenementen en activiteiten zijn al gepland voor BeachEast, een aantal qua thema en timing afgestemd om te passen bij andere evenementen zoals de Sainsbury’s Anniversary Spelen, die plaatsvinden in het Olympic Park deze zomer. De volledige evenementenljst is beschikbaar op de Facebookpagina van BeachEast.

Beachfeast in Beach East

Ook is er BeachFeast met vaste, permanente en wisselende food outlets die een breed scala aan gerechten. Dus, vergeet overvolle treinen naar de zuidkust en hop in de metro naar Oost-Londen.

beach east urban beach stadsstrand

Over Olympic Park

Een jaar na de Olympische Spelen van 2012 in Londen, is het voormalig Olympisch Park heropend als het Olympic Park – een plaats van meer dan 250 hectare prachtig aangelegde open ruimte en 6,5 km waterwegen. De opening van de noordkant van het park op zaterdag 27 juli 2013 was de eerste fase in de transformatie van het Olympisch Park en de rest van de 560 hectare park is geopend in het voorjaar van 2014.

Beach East urban beach stadsstrand

BeachEast heeft een licentie voor twee onsite bars waarvan een bar op bepaalde tijden alleen alcoholvrije dranken serveerd. Tijdens BeachFeast is er ook uitgebreidere cateringservice aanwezig.

Adres:
Queen Elizabeth Olympic Park,
Olympic Park, E20 2ST LONDON, UK
@beacheast
Call +44 115 967 9991

Seizoen:
23 Juli – 4 September

Openingstijden:
9.00-

Website:
http://www.beacheast.co.uk

Twitter:
https://twitter.com/beacheastqeop

Facebook:
https://www.facebook.com/beacheast/

Instagram:
https://www.instagram.com/beacheastqeop/

 

Tags: , , , ,