stadsstranden_banner

Beldert Beach (Zoelen)

stadsstranden

Beldert Beach is een evenementenlocatie bekend van de televisieopnames van WipeOut. De locatie is onderderdeel van de Holland Evenementen Group die er tal van activiteiten organiseert.  Midden in Gelderland ligt deze super hotspot: 100% hip, trendy en volledig in bohemian-stijl. Geniet van hapjes, wijnen, cocktails, Flammkuchen, verse broodjes, BBQ, etc. Neem plaats op hetterras of plof neer op een van de loungebedden.

The Beachclub bij Beldert Beach

The Beach Club bij Beldert Beach leent zich perfect voor een dag relaxen.The Beach Club is naast een plek om lekker te genieten met vrienden of het hele gezin, ook dé plek voor bijzondere evenementen: bedrijfsfeesten, familiedagen, incentives, teambuilding, productpresentaties en unieke vergader-arrangementen.

beldert beach

 

The Beach Club kan je vinden op het prachtige Beldert Beach: een mega groot terrein met honderden activiteiten en diverse faciliteiten. Kraakhelder water, meerdere horecapunten, een Killer Surf glijbaan, beachvolley, waterpark en een héérlijk ontspannen sfeer!

Wipeout

Voor de kleinste bezoekers is er bij Beldert Beach, Wipeout Kids: hét enige Wipeout speelpark in de wereld! Er zijn 16 activiteiten op het land en 3 met water waar kids de hele dag kunnen vertoeven. Wipeout is bekend van TV waar deelnemers zo snel mogelijk een hindernisbaan over water moeten oversteken. Zonder uiteraard tussentijds in het water te belanden

beldert beach

BBQ Lounge Party

Geniet van de ambiance, de heerlijke lome ritmes van de loungy muziek, de geuren van geroosterd vlees op de barbecue en vooral van het gezelschap! Er is zoveel te doen, maar niets moet. Wandel over het strand bij maanlicht, trap nog een keer een balletje, neem lekker plaats op ons grote terras of plof neer op één van de superchille loungebedden… Wát een genot! The BBQ Lounge Party is ideaal als bedrijfsevenement, personeelsfeest, familiefeest of gewoon gezellig met vrienden.

beldert beach

The Tube

Ook voor indoor activiteiten kun je in Zoelen terecht. the Tube is een Indrukwekkende binnenlocatie. Spectaculair, sfeervol én verrassend: The Tube is het absolute epicentrum van indoor feest en dé back-up bij mindere weersomstandigheden en perfect tijdens de wintermaanden.

the tube beldert

Deze 80 meter lange binnenlocatie biedt je volop vermaak en is eigenlijk al een attractie op zich. Dansvloer, Casino, bar, DJ, loungehoek, VIP-deck, Red Room, BBQ & Grill-restaurant én 30 indoor activiteiten en de Escape Room XL.

Details

Adres:

Strandweg 1
4011 LZ Zoelen
E info@beldertbeach.nl

Route en parkeren:

Per auto
Vanaf de A15 neemt u afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je de bus 44 richting Rhenen (10 minuten). Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Je ziet het strand aan je rechterkant. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292.

Parkeren kan bij het terrein en is gratis.

Menu:

Seizoen:
April-November

Openingstijden:
Mei t/m augustus:
Elke dag van 10:00 – 19:00 uur
(Bij mooi weer en drukte langer open!)

In april, september & oktober alleen geopend op:
woensdag + vrijdag: 12:00 – 19:00 uur
Weekenden: 10:00 – 19:00 uur
(Bij lekker weer zijn we meerdere dagen geopend.)
Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten!
November t/m maart gesloten

Entree:
Dagkaart: €7,50
Jaarkaart: €35

BBQ Loungeparty is te boeken voor 65 euro p.p.

Website:
https://www.beldertbeach.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beldertbeach/

Facebook:
https://m.facebook.com/BeldertBeach

Instagram:
https://www.instagram.com/wipeoutkids/

Bekijk ook:
Gelderland

Please follow and like us:
error957
Tags: , , , , , ,