stadsstranden_banner

Beldert Beach (Zoelen)

stadsstranden

Beldert Beach wordt geëxploiteerd door de Holland Evenementen Groep. Het is een heel nieuwe recreatiebelevenis. Van een dag lang loungen, zonnen en luieren tot actie en avontuur. Het vormt een geheel met de evenementenlocatie en biedt talloze mogelijkheden voor groepen, bruiloften, bedrijven, vrijgezellen, schoolreisjes en dagrecreanten. Bij de Beldert Beach kunnen kinderen naar hartenlust spelen.

The Beachclub bij Beldert Beach

The Beach Club bij Beldert Beach leent zich perfect voor een dag relaxen. The Beach Club is naast een plek om lekker te genieten met vrienden of het hele gezin, ook dé plek voor bijzondere evenementen: bruiloften, bedrijfsfeesten, familiedagen, productpresentaties en unieke vergader-arrangementen.

beldert beach

The Beach Club kan je vinden op het prachtige Beldert Beach: met kraakhelder water, gave activiteiten voor jong en oud zoals de familieglijbaan, beachvolleybal, waterpompgoten en de Killersurf, met een uitkijktoren van 20 meter en een glijbaan van 85,4 meter lang en 60 km per uur! Ook is er een kiosk aanwezig op de Beldert Beach waar lekkere hapjes en drankjes gehaald kunnen worden.

Beldert Beach

Holland Evenementen Groep

Bij de Holland Evenementen Groep kun je voor veel verschillende programma’s terecht: Wipeout, Mission Impossible, The Battle, Rondrijden met een TukTuk, Virtual Reality Dining, geniet van een Walking Dinner of van het Food Festival en zo zijn er nog een aantal programma’s op te noemen.

Details

Adres:

Strandweg 1
4011 LZ Zoelen
Email: info@beldertbeach.nl

Route en parkeren:

Per auto
Vanaf de A15 neemt u afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je de bus 44 richting Rhenen (10 minuten). Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Je ziet het strand aan je rechterkant. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292.

Parkeren kan bij het terrein en is gratis.
Honden: niet toegestaan

Openingstijden:
https://www.beldertbeach.nl/#openingstijden

Entree:
Dagkaart: €5,00
Kinderen tot 3 jaar gratis
Kaarten online en bij de kassa te koop.

Website:
https://www.beldertbeach.nl/
https://www.hollandevenementengroep.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beldertbeach/

Facebook:
https://m.facebook.com/BeldertBeach

Bekijk ook:
Gelderland

Tags: , , , , , ,