stadsstranden_banner

Biergarten Rotterdam

stadsstranden

De beste dingen in het leven zijn eenvoudig. Bier, BBQ, muziek, zon en mooie mensen. Biergarten Rotterdam is een buitenbar.Biergarten Rotterdam biedt niets meer dan wat je verwacht. De mensen maken Biergarten Biergarten.

Biergarten Rotterdam is een beetje paradijs in de grote stad, een ontdekking onder beton. De Zon markeert de plek.

Biergarten Rotterdam aan de  Schiestraat is het zonnigste terras van Rotterdam aangezien er geen hoogbouw in de buurt is waardoor tot en met zonsondergang van de zon kan worden genoten.

Biergarten Rotterdam biedt alles wat je van een Biergarten mag verwachten: veel bier en stevige kost aan robuuste tafels. Biergarten Rotterdam haakt aan bij verschillende sportieve evenementen, zoals de Tour de France en het EK/WK voetbal.

Eten en drinken bij Biergarten Rotterdam

Biergarten Rotterdam biedt wat je wilt.Lekker eten van de houtskool bbq en ijskoud bier. Het menu verandert regelmatig.Biergarten heeft voor Gulpner,  een Hollandse brouwerij, gekozen die je de

biergarten rotterdam

beste mogelijke verse pilsner geeft.De limonades en speciale Bierkaart staan ​​op de tafels op het terras, en de kaart wordt vaak vernieuwd.

Biergarten Rotterdam is het huis van de vrijdag drankjes.Geniet van een bier met je vrienden of collega’s na het werk, of voordat je in het nachtleven van Rotterdam duikt.

De Friday Drinks worden gehost door het eigen Biergarten Soundsystem.
Bovendien worden er soms akoestische live optredens, comedy nachten,
BBQ specials en diverse samenwerkingsverbanden de terraspartners; Bar en Annabel georganiseerd.

Bij Biergarten Rotterdam is reserveren niet nodig.
Er is altijd een plek om je voeten te rusten en van de zon te genieten.
Als je Biergarten Rotterdam wilt bezoeken met een groep en verzoek je wat speciale aandacht, Stuur dan een email naar onderstaand emailadres bij Details.
Biergarten wil graag met je mee denken over hoe je je feest organiseert.

Samenwerking

De Biergarten is een samenwerking van Mess, KOM Soep, Fabrique Urbaine, ZUS, IABR en Almost Modern.  Hier krijgt de bezoeker inzicht in het proces van stad maken door het gebied te gebruiken als proeftuin. ZUS verdeelde twintig projecten over vijf categorieën: routing, plekken maken, transformatie, verdichting en lokale economie. Lichtbakken geven ter plekke uitleg over wat er in het gebied tot stand komt, zoals de DakAkker en de Luchtsingel, een park, een openluchtbioscoop en pop-up stores en restaurants, zoals de Biergarten.

Details

Adres:
Biergarten Rotterdam
Schiesstraat
3013 BR Rotterdam
contact@biergartenrotterdam.nl

Menu:
Drinks
Food
Beers

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
12:00-0:00

Website:
http://biergartenrotterdam.nl/

Twitter:
https://twitter.com/biergartenrdam

Facebook:
https://www.facebook.com/BiergartenRotterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/biergartenrotterdam/

Bekijk ook:
Biergarten

Tags: , , ,