stadsstranden_banner

Bleyenberg Den Haag

stadsstranden

Bleyenberg Den Haag is een unieke hotspot, het is een rooftop, coffee bar, restaurant, cocktail bar, werkplek en club in één. De verschillende verdiepingen zijn in verschillende secties onderverdeeld, die refereren aan de functie die het vroeger had: De Kantine, Het Kantoor, Het Dak, Het Magazijn.

Restaurant: De Kantine van Bleyenberg Den Haag

De Kantine is het restaurant van Bleyenberg Den Haag, de ruimte waar je je in begeeft als je binnenkomt. In De Kantine vind je veel referenties naar het oude Kwantum-verleden. Ook dragen de verschillende spots en zitplekken bij aan de laid-back vibe. Neem plaats aan één van de tafels of plof op een ontspannen bank aan het raam.

Bleyenberg Kantine Den Haag

De hoge plafonds, enorme raampartijen en een oppervlakte van maar liefst 350 m2 zorgen voor een open en ontspannen ambiance. Je kunt hier terecht voor koffie, ontbijt, lunch, diner en drankjes aan de bar. Daarnaast zijn er elke week DJ’s, cocktailnights en meer.

Food en Drinks bij Bleyenberg

Voor je caffeïne behoefte en home-made cakes en sweets loop je even naar de koffiebar. Zin in koffie, maar geen zin om naar binnen te komen? Vanaf de Grote Markt bestel je je coffee-to-go zonder van je fiets te hoeven stappen. Een verse bak, voor op je fiets.

Bleyenberg Den Haag
Het restaurant heeft twee verschillende kaarten: een dag- en een avondkaart, gebaseerd op de lichte en zonnige mediterraanse keuken. Denk aan kippendijen met dadels en pruimen, een heerlijke eendenborst of verse gegrilde groenten.
Aan de bar hoeft de bierliefhebber zich niet te vervelen, met een ruime keuze aan speciaalbieren. Maar ook de wijn- en cocktailliefhebber zal de avond uitstekend doorkomen.

Werkplek: Het Kantoor van Bleyenberg

Het Kantoor is het zakelijke gedeelte van Bleyenberg Den Haag met meeting spaces, verdeeld over de 1e en 2e verdieping.

Bleyenberg Kantoor Den Haag

Je kunt hier een ruimte boeken voor kleine en grote gezelschappen; voor vergaderingen, trainingen, presentaties en zeker ook voor private dining en borrels.

De Rooftop: Het Dak van Bleyenberg

Het dak van Bleyenberg is de eerste echte open lucht rooftopbar van Den Haag. Vanaf de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline en de rest van de binnenstad. Bleyenberg Dak Rooftop Den haagGeniet in de zon (of overdekt) van heerlijke authentieke plaatpizza, een plankje met aged parmaham, burrata en een cocktail.

Club: Het Magazijn van Bleyenberg

Verborgen in De Kelder van Bleyenberg vind je een intieme club waar het draait om elektronische muziek van hoge kwaliteit, vrijheid, gelijkheid en anonimiteit: Het Magazijn. Bleyenberg Club Magazijn Den Haag

In de nachten van het weekend dient de ruimte als elektronische muziek club Het Magazijn en is op alle andere moment te gebruiken voor exclusieve borrels en disco feesten.

Geschiedenis

Bleyenberg is een hommage aan John Bleyenberg, aan de geschiedenis van het gebouw – en aan Den Haag. Een saluut naar het verleden, met een blik op de toekomst.

C.A.J. Bleyenberg is de befaamde oud-bedrijfsleider van Kwantum Behang BV. In de jaren ’80 en ’90 stond hij stevig aan het roer, 15 jaar lang. John Bleyenberg is de man die van de Kwantum een begrip maakte. De allemansheld. De man die dag in dag uit heel Den Haag voorzag van behang.

Details

Adres:
Grote Markt 10 _ 2511 BG Den Haag
info@bleyenbergdenhaag.nl
+31(0)70-8002120

Parkeren:
Parkeren kan bij Q-Park Grote Markt in Den Haag Centrum

Route:
Hou het adres van de parkeergarage aan QPark Grote Markt, Kalvermarkt 32G, 2511 CB Den Haag

Menu:
Brunch / Diner

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Maandag     09:00–01:30
Dinsdag       09:00–01:00
Woensdag   09:00–01:30
Donderdag  09:00–01:00
Vrijdag         09:00–01:30
Zaterdag     10:00–01:30
Zondag       10:00–01:30

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/bleyenbergdenhaag/

Instagram:
https://www.instagram.com/bleyenberg/

Bekijk ook:
Torens

Tags: , , , , , , ,