stadsstranden_banner

Bliss (Scheveningen)

stadsstranden

Met Beachclub Bliss  hebben de mensen achter het succesvolle Bloomingdale aan Zee hebben nu ook een locatie in Scheveningen. Nadat in 2014 de deuren van deze innovatieve beachclub werden geopend, verwelkomt Bliss u ook dit jaar. Geniet onveranderd op een van de luxe VIP bedden van een lekkere lunch, diep weggezakt in onze grote kussens of wellicht als gast op een van de vele evenementen die  jaarlijks worden georganiseerd

Bliss streeft naar een ideale balans tussen lounge, diner, cocktailbar, muziek en entertainment aan de Nederlandse kust. Met een jaarlijks wisselende styling waarbij de elementen van inrichting, internationale keuken en service een belangrijk onderdeel van de formule vormen, streeft men na om een toonaangevende strandbestemming te worden op het strand van Scheveningen.

Open voor ontbijt, lunch en diner is Bliss ook een ideale locatie voor privé- en zakelijke evenementen. Variërend van brainstormsessies, modeshows, productpresentaties, een uitgebreid diner tot gewoon lekker barbecuen met een groep collega’s, voor elk evenement heeft Bliss een invulling!

bliss

Events bij Bliss

Naast beachclub en uitgaansgelegenheid is het een ideale locatie voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en andere (bedrijfs)evenementen.

Variërend van een sportief dagje op het strand, brainstormsessies, modeshow, productpresentaties, een uitgebreid diner tot gewoon lekker barbecuen met een groep collega’s, voor elk evenement hebben we een invulling!

De setting van de beachclub, de service van het personeel en natuurlijk een prachtig uitzicht zorgen voor een relaxte strandbeleving bij de gasten. Afhankelijk van het aantal genodigden kunnen wij gezellige ruimtes inrichten waarbij diverse arrangementen voor food en drinks samengesteld kunnen worden, die weer te combineren zijn met leuke activiteiten op en nabij het strand.

Bliss heeft als member van Beachclub Bloomingdale de nodige ervaring in huis voor verschillende bedrijfsevenementen. De video impressie hieronder van Bloomingdale geeft een idee wat BLISS & Bloomingdale kunnen bieden.

bliss

Uw business-to-business event is dus gemakkelijk aan te passen en er wordt graag meegedacht over zaken als de invulling van het programma, decor en entertainment. Van spraakmakende acts, creatieve workshops, thema feesten tot exclusieve shows en presentaties; Er is ruime ervaring in het bedenken en creëren van zowel grote als kleine op maat gemaakte evenementen.

Van concept tot uitvoering, men neemt praktisch werk uit handen, inclusief een open en gedegen (financiële) verantwoording van de projecten. Daarnaast zorgen wij dat achter de schermen alles naar behoren verloopt waardoor de aandacht volledig kan worden gericht op een succesvol event.

Adres:
Strand Noord 52/53/54
Scheveningen

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:

Website:
http://www.beachclubbliss.com/

Twitter:
https://twitter.com/BeachclubBliss

Facebook:
https://www.facebook.com/beachclubbliss

Instagram:
https://www.instagram.com/blissbeachclub/

Bewaren

Bewaren

Tags: , , ,