stadsstranden_banner

Breakaway Cafe (Rotterdam)

stadsstranden

In december 1993 is Mad Mick’s Breakaway Cafe geopend in Rotterdam. Een USA Themarestaurant en cocktailbar met een bijzondere inrichting en de nadruk op cocktails, bieren, hamburgers, poolbiljart en plezier. In het Breakaway Café probeert men je  een gastvrijheidservaring te geven die je verdient, met wat goede oude muziek op de achtergrond en wat entertainment tijdens het serveren. Het personeel is getraind om professioneel te zijn en te voorzien in al je wensen. Bij de Breakaway worden niet alleen cocktails of hamburgers geserveerd maar ook een ervaring, en de ster van de show ben jij, de gast.

Het cocktailmenu bestaat uit 100 verschillende cocktails, klassieke cocktails, twist op klassieke cocktails, moderne klassiekers e. Dus als je ooit in de buurt bent en jezelf een cocktail en hamburger gunt, zal je er geen spijt van hebben!

Burgerbar Rotterdam

De burgers zijn een  serieuze zaak bij de Breakaway Cafe. Breakaway is burgerbar Amerikaanse stijl van Rotterdam. Alles is zo authentiek mogelijk. Geen truffel mayonaise en Franse blauw aderige kaasburgers hier. De hamburgers worden geserveerd als hamburgers zoals ze horen te zijn. Ze zijn beefy, sappig en van 100% Angus Beef! Elke Breakaway burger wordt geserveerd met  Crispy Potato Fries, Mayonaise en onze Yummy Crunchy Creamy Coleslaw! Jekunt upgraden naar speciale Twister Fries voor slechts € 1, – Of een dubbele upgrade naar de Yellowstone Twister Fries voor slechts € 2, -!

Cocktails van Mick’s Breakaway Cafe

Mijn cocktails zijn topklasse en je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende cocktails! breakaway cafeOm gemakkelijk door het menu te lopen zijn er smaakprofielen gemaakt. Zodra je het menu opent, zie je dat elk smaakprofiel een kleur heeft gekregen. Zo kunt u gemakkelijk de cocktail vinden die het beste bij je past! Als je nog steeds niet weet wat je wilt bestellen, vraag je gewoon een van de medewerkers en ze zullen je graag helpen bij het ontdekken van uw nieuwe favoriete cocktail! Als je al bekend bent met  cocktails scene serveert Breakaway Cafe ook complexe cocktails om je zintuigen te kietelen. Kleine tip bij de Breakaway we geloven in het gezegde: “BIGGER is BETTER”. Dus vraag gewoon een medewerker als u uw cocktail kunt uitbreiden tot een ultieme en dubbele, het zal tweemaal het plezier ende helft van de prijs zijn!

Speel pool / biljart in Rotterdam

Wil je poolbiljart spelen in Rotterdam? Er staan zes grote Amerikaanse pooltafels op de eerste breakaway cafeverdieping die wachten op iedereen die pool wil spelen. Je kunt een rack met poolballen bij de bar krijgen en de lol kan beginnen! Verliezers moeten de aan de bal blijven en vergeet niet Breakaway House Rule # 6. (Weet je de regel niet, vraag maar een barman). Als u nog nooit pool hebt gespeeld, vraag dan een medewerker en ze geven u een korte uitleg over hoe u pool kunt spelen.

Details

Adres:
Karel Doormanstraat 1
3012 GD Rotterdam
info@breakaway.nl
010 – 233 09 22

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Maandag – Woensdag  16:00 – 01:00
Donderdag en Zondag 12:00 – 01:00
Vrijdag en Zaterdag      12:00 – 02:00

Website:
https://breakaway.nl/

Twitter:
https://twitter.com/breakaway_cafe

Facebook:
https://www.facebook.com/BreakawayRotterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/breakawaycafe/

Bekijk ook:
Burgers

Tags: , , , , , , , , ,