stadsstranden_banner

Proeflokaal Bregje (Hele land)

stadsstranden

Proeflokaal Bregje is een keten van restaurants in het hele land met onder andere vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Alkmaar, Emmen en Bloemendaal. Bregje is bekend omdat je er voor een gering bedrag kunt genieten van een driegangenmenu.

Lekker en betaalbaar eten bij Bregje

Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. bregjeAlles voor een goede prijs. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag eet je drie gangen voor €14,50. De rest van de week voor €16,50. Waarom zou je dan zelf nog koken?

Origine Bregje

Proeflokaal Bregje is een franchiseformule die ontwikkeld is door de oprichters van La Cubanita. De eerste Bregje opende in 2014 in Den Haag. Sindsdien volgde in rap tempo Bregje-klonen in het hele land. BregjeDe vestiging in Rotterdam zit in de Vijf Werelddelen, aan de Entrepothaven.

Inrichting

De vestigingen zijn stuk voor stuk met zorg ingericht. Er zijn nisjes en banken maar ook barretjes en standaard tafels met stoelen. BregjeOpvallend detail in elke vestiging is een fotowand met dames die allemaal Bregje zouden kunnen heten. Verder een klassieke inrichting met (namaak) geweien en gezellige verlichting.

Eten en drinken

De bediening bestaat uit vriendelijke jongedames die uitleggen hoe het concept werkt. Je kunt zelf je driegangenmenu samenstellen van de kaart, een extra stokbroodje met dips vooraf is extra. BregjeDaarnaast zijn er verschillende uitgekiende cocktails van de kaart te bestellen als een Watermelon Fizz of de DiSarono Sour. Ook aan te raden is de Scropinno, een cocktail van citroenijs en prosecco. De kaart is gevarieerd en verandert regelmatig. Van een mixed grill tot een geconfijte eend en trio van vis tot carpaccio. De desserts zijn ook gevarieerd van een chocolade lavacake tot een kaasplankje.

Details

Adres:
Het hele land
Kijk op de website

Website:
Http://www.proeflokaalbregje.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Elke dag van 17:00-22:00

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/proeflokaalbregje/

Instagram:
https://www.instagram.com/proeflokaal_bregje/

Bekijk ook:
Betaalbaar

Tags: , , ,