stadsstranden_banner

Stadsstrand Brussel Bad (Brussel -BE)

stadsstranden

Stadsstrand Brussel Bad staat voor lekker soezen in de zomerzon, een spannend partijtje beachvolleybal, petanque of strandvoetbal spelen, zonnen op het warme zand, in een ligstoel genieten van een aperitiefje terwijl de kinderen een zandkasteel bouwen, onder de blote hemel naar een film kijken op het grootste reuzenscherm van de stad …
Gedurende 5 weken wordt de omgeving van het Kanaal van Brussel weer omgetoverd in een uitgestrekte oasis waar inwoners van Brussel en daarbuiten gratis kunnen deelnemen aan een groeiend aantal activiteiten – zalig nietsdoen is er daar een van natuurlijk!

Een formule die aanslaat hoef je niet te veranderen, maar je kunt ze wel jaar na jaar proberen te verbeteren!

Dat is het motto, ook nu weer ter gelegenheid van de vijftiende editie van Brussel Bad in een op en top zomerse sfeer – een vrolijke mix van cultuur, sport en recreatie allerhande, en natuurlijk ook culinaire specialiteiten.
Een van de nieuwigheden van deze editie, die actief is van 1 juli tot 7 augustus, is de mobiele app die je in één klik alle praktische informatie en het volledige programma van het evenement verschaft.
Meer dan ooit blijft Brussel Bains DE zomerse ontmoetingsplaats in Brussel voor klein en groot, ongeacht de weersomstandigheden! U zult volop van de zomer kunnen genieten, liefst van al vijf weken lang op de Brusselse Croisette

 

Opening Brussel Bad

Ter gelegenheid van de opening van de vijftiende editie van Brussel Bad wordt er samen met ueen sierlijke duik in de fascinerende, betoverende diepte van de zee genomen.
In deze indrukwekkende lichtstoet spelen kolossale zeewezens de hoofdrol. In de handen van bedreven poppenspelers banen zij zich een weg door de nacht op het ritme van de taiko (Japanse drum) en Electrosounds.brussel bains
Een melkwegstelsel van kwallen, fonkelende zeesterren, een majestueus zeepaard en steltenlopers trekken er de wagen van Oceanis voort. Vissen groot als sterren volgen in hun kielzog, op verbluffende wijze tot leven gebracht door marionettenspelers. Als een deinende golf palmt deze onderzeese constellatie de straten in. Van bovenaf gezien is het een kleurrijk mozaïek waarin de zee en de lucht zijn omgedraaid.
Maak de start mee van deze opening op 1 juli.

Adres:
Akenkaai,
1000 Brussel
Route: In de omgeving van het Saincteletteplein, aan de oever van het Kanaal van Brussel

Seizoen:
01 juli – 13.augustus

Openingstijden:
10.00 – 0.00

Website:
http://www.brusselbad.be/pers/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/bruxelleslesbainsbrusselbad/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/301037209/bruxelles-les-bains-brussel-bad/

Tags: , , , , ,